Nieuwjaarsreceptie met een koninklijke verrassing

Op zaterdag 14 januari hield Alliance'22 de traditionele nieuwjaarsreceptie om het 101e jaar van de club officieel te openen. Het was de eerste receptie na een onderbreking van twee jaar door Corona. 

Uiteraard keken we terug op het zeer succesvolle jubileumjaar. Het jubileum heeft ons als club samengebracht en veel mooie momenten opgeleverd. De beachparty, de pubquiz, het jubileumbier en de hoodies, de sponsoravond, het voetbalplaatjesalbum, de drukbezochte reünie, het jeugdfeest en het spetterende eindfeest met Dries Roelvink en de geweldige band NOAH. Namens de club werden alle leden die vol enthousiasme hier actief aan meegewerkt hebben van harte bedankt. 

 

Naast het jubileum is er nog meer gebeurd in het afgelopen jaar:

 • We hebben de hele club in een nieuw wedstrijdtenue gestoken.
 • We hebben in Albert Heijn Vos een nieuwe hoofdsponsor.
 • Het One Love logo op de mouw van ons nieuwe shirt heeft heel veel publiciteit opgeleverd en een zeer eervolle nominatie voor de Michael van Praag prijs van de KNVB.
 • Sportief gezien hebben we ook successen behaald.
  - Vrouwen 1 is vorig jaar gepromoveerd en de meiden doen het nog steeds goed en spelen in de competitie op hoog niveau mee.
  - De O19 speelt in de divisie, heel knap.
  - De O23 was vorig jaar erg succesvol. Dit jaar doen deze spelers het heel goed bij de selectie. 
  - We hebben dit jaar 6 teams die winterkampioen zijn

Na dit mooie jubileumjaar is het tijd om vooruit te kijken. Wat gaan de komende 100 jaar ons brengen en hoe houden we Alliance in stand als bruisende, actieve en sportieve club. Als club waarbij iedereen zich welkom, veilig en thuis voelt. 

Samen maken we de club. Voldoende vrijwilligers vinden blijft een grote uitdaging, net als de communicatie. Een aantal succesnummers vanuit het jubileum willen we doorzetten. Verder gaan we de kantine aanpakken en opfrissen. Genoeg plannen voor het aankomende jaar dus. 

De Gustenhoven Cup

Een andere traditie op de nieuwjaarsreceptie is het uitreiken van de Gustenhoven Cup. De Cup gaat dit jaar naar Mischa van Oss. Mischa is grafisch vormgever en heeft afgelopen jaar zo ongeveer de hele Alliance wereld een makeover gegeven. Van de wedstrijdshirts (samen met Remco), tot de bieretiketten, de posters, het plaatjesboek en het prachtige jubileumboek (samen met Arthur), Mischa heeft voor het design gezorgd. Mischa, die in de rust van zijn wedstrijd tegen Vitesse 22 even naar de kantine gelokt was, was blij verrast met deze illustere prijs. 

Gustenhoven Cup 2023

Koninklijke onderscheiding voor Ben Steeman

Na de Gustenhoven Cup was er als laatste nog een speciale gast, de burgemeester van Heemstede mevrouw Nienhuis. Zij was naar Haarlem gekomen om onze Ben Steeman een koninklijk lintje uit te reiken. Daarmee kreeg Ben ook een zeer terechte blijk van waardering voor al het werk dat hij voor Alliance gedaan heeft in de afgelopen jaren.  Lees hier meer.

Beste wensen

Het bestuur van Alliance '22 wenst iedereen een heel sportief en gezond 2023 toe.