Kantine - en wedstrijdsecretariaat diensten 2021 - 2022

De bal is weer gaan rollen. Het eerste wedstrijdweekend valt op 4 en 5 september. Hierbij treffen jullie de teamindeling voor de kantinediensten en voor de wedstrijdsecretariaat diensten. Willen jullie zorgen dat de aanvoerders de indeling van spelers voor hun team gaan regelen? 

 

Een kantinedienst van een team duurt maximaal 6 uur. De kantinediensten starten dit seizoen al op zaterdag 4 september. Tijdens kantinediensten is er een zogenaamde ‘toezichthouder’ aanwezig is. Dit is een ervaren kracht die de mensen die dienst hebben wegwijs maakt en begeleid.

 

Nieuw dit jaar zijn de diensten op het wedstrijdsecretariaat. Een Wedstrijdsecretariaat dienst duurt 3,5 uur op zaterdag en 4,5 uur op zondag. Op zaterdag is er bij de eerste twee diensten een ervaren persoon aanwezig. Bij de middagdiensten op zaterdag en zondag gaan we er vanuit dat degenen die de dienst lopen de club inmiddels goed genoeg kennen en de weg weten op het terrein.  Een beschrijving van de taken en een checklist is aanwezig in het wedstrijdsecretariaat en zit in de PDF's onderaan de pagina.

Bij het vervullen van wedstrijdsecretariaat diensten draait het in feite om twee zaken:

  A. Het toezien op juist verloop van de wedstrijdochtend of -middag. 

  B. Het vertegenwoordigen van de club bij ontvangst gasten en optreden in geval van ‘calamiteiten’.

 

Alle teams hebben 2x per jaar een kantinedienst en 3x per jaar een wedstrijdsecretariaat dienst; 1x voor en 1x na de winterstop. Selectie teams kunnen 1x per seizoen extra worden ingedeeld.  

We rekenen erop dat alle teams hun diensten invullen. Samen maken we de club!

 

Wat moet ik doen als teamleider of aanvoerder?

A.  Voor 3 september een rooster met namen voor de kantinediensten van jouw team doorgeven per mail aan de kantine-cie: kantine-cie@alliance22.nl.
    Meer uitleg staat hieronder bij A. Doorgeven namen kantinediensten.

B. Voor 3 september een rooster met namen voor de wedstrijdsecretariaat diensten doorgeven aan: vicevoorzitter@alliance22.nl

    Meer uitleg staat hieronder bij B. Doorgeven namen wedstrijdsecretariaat diensten.

 

A. Doorgeven namen kantinediensten

Alle teamleiders en/of aanvoerders worden vriendelijk maar dringend verzocht om voor hun team een rooster met de namen voor de diverse kantine diensten te maken en uiterlijk 3 september a.s. door te geven op het mailadres: kantine-cie@alliance22.nl.

 

Hou bij het maken van het rooster voor jouw team met:

1.  Een kantinedienst van ca. 6 uur kan maximaal in twee shifts worden opgesplitst (drie personen/shift).

2.  Voor alle diensten moet drie personen worden ingedeeld (bij 2 shift zin dat 2 x 3 personen).

3.  De kantinediensten starten op zaterdag om 8.00 uur, de laatste dienst eindigt dan om 19.00 uur. Op zondag is het start tijdstip naar 9.00 uur verschoven, de laatste dienst loopt door tot 20.00 uur.  

4.  Personen die dienst draaien moeten ten minste 18 jaar zijn ivm wettelijke regels voor sportkantines (sociale hygiëne en alcohol).

5.  Als een team niet of met te weinig mensen voor een dienst opkomt, betekent dit  dat de keuken of zelfs hele kantine moet worden gesloten! Het team wordt in dat geval ook nog voor een extra weekenddag ingedeeld.

 

In de PDF onderaan de pagina tref je een overzicht waarin per team de namen moeten worden ingevuld van de mensen die de betreffende shifts gaan draaien. Daarnaast moet voor ieder team een contactpersoon (incl telefoonnummer) worden doorgeven, zodat we de teams direct kunnen benaderen, als hun dienst uitvalt of als er iets mis gaat met de opkomst voor een kantinedienst. De teamleiders/aanvoerders wordt vriendelijk én dringend verzocht om het ingevulde schema voor 3 september te mailen aan kantine-cie@alliance22.nl  

 

Mochten jullie nog vragen hebben over de kantinediensten, stel die dan via kantine-cie@alliance22.nl  

 

B. Doorgeven namen wedstrijdsecretariaat diensten

 

In de bijlage tref je een rooster aan voor de wedstrijdsecretariaat diensten waarin per team de namen moeten worden ingevuld van de mensen die de betreffende shifts gaan draaien. Daarnaast moet voor ieder team een contactpersoon (incl telefoonnummer) worden doorgeven, zodat we de teams direct kunnen benaderen, als hun dienst uitvalt of als er iets mis gaat met de opkomst voor een kantinedienst. De teamleiders/aanvoerders wordt vriendelijk én dringend verzocht om het ingevulde schema voor 3 september te mailen aan  vicevoorzitter@alliance22.nl   

 

Mochten jullie nog vragen hebben over de wedstrijdsecretariaat diensten, stel die dan via vicevoorzitter@alliance22.nl

 


Tot slot:
Alliance heeft beleid ten aanzien van het gebruik en schenken van alcohol. Voor de personen die kantinedienst hebben, zijn deze regels én de aanwijzingen voor het verplicht checken van ID en leeftijd van jongeren, samengevat in het Alliance Alcohol A4tje (zie PDF download onderaan).

logo alliance

Bij Alliance is de kantine van ons samen en doen we dat ook samen!

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Alliance '22 Alcohol regels.pdfAlliance '22 Alcohol regels.pdf566 kB05-02-2020 11:57
Bewaar het bestand Kantine diensten 2021-2022 v1.pdfKantine diensten 2021-2022 v1.pdf87 kB15-09-2021 16:24
Bewaar het bestand Wedstrijdsecretariaat diensten 2021-2022 v1.pdfWedstrijdsecretariaat diensten 2021-2022 v1.pdf216 kB15-09-2021 16:24