Kantinediensten 2019 - 2020 [update feb '20]

[UPDATE SCHEMA, ZIE PDF ONDERAAN DIT ARTIKEL]
Bij Alliance is de kantine van ons samen en regelen we kantinediensten samen! Al jaren wordt de bemensing van kantinediensten in het weekend geregeld met inzet van alle teams. Bij alle jeugdteams (van de mini’s tot en met de O19) vragen we de inzet van alle ouders. Bij de senioren zijn het de spelers zelf die ingedeeld worden (iedereen boven de 18 jaar).

Alle teams worden voorafgaand aan het seizoen ingedeeld: 1x in de 16 weken op zaterdag of zondag, Een kantinedienst van een team duurt maximaal 5,5 uur. Op die manier hebben alle teams 2x per jaar een dienst: 1x voor en 1x na de winterstop. Voor selectieteams geldt een extra dienst in de laatste 6 weken van het seizoen. De diensten starten dit seizoen op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september en lopen door tot en met het weekend van 13 en 14 juni 2020!


De indeling van de diensten vindt u onderaan in dit artikel als PDF download.


Doorgeven teamplanning voor kantinediensten

De indeling van de spelers/ouders wordt aan de teams zelf overgelaten. Het is belangrijk dat de teamleider of aanvoerder de teamdiensten bij de start van het seizoen al verdeelt en een rooster maakt waarin duidelijk is wie wanneer zijn kantinedienst vervult. Hou bij het indelen van de diensten rekening met de volgende punten:

    1. Voor alle diensten moeten drie personen worden ingedeeld (alleen de zondagochtenddienst kan met twee personen ingedeeld worden).
    2. Op zaterdag is de starttijd van de eerste dienst 08.15 uur, op zondag is de starttijd van de eerste dienst 09.15 uur.
    3. Een kantinedienst mag maximaal verdeeld worden in twee
    4. Vanwege de regelgeving in het kader van de sociale hygiëne is de minimum leeftijd voor de vrijwilligers 18 jaar. De aanwezigheid van kinderen achter de bar en/of in de keuken is niet toegestaan.
    5. Als teams een kantinedienst niet/onvoldoende invullen, worden ze in een ander weekend extra ingedeeld.

Alle teamleiders en/of aanvoerders worden vriendelijk, maar dringend verzocht om de namen voor de diverse diensten

uiterlijk 9 september a.s. door te geven aan ondergetekende via mail: voorzitter@alliance22.nl.


Tot slot:
Alliance heeft beleid ten aanzien van het gebruik en schenken van alcohol. Voor de personen die kantinedienst hebben, zijn deze regels én de aanwijzingen voor het verplicht checken van ID en leeftijd van jongeren, samengevat in het Alliance Alcohol A4tje (zie PDF download onderaan).

Ben Steeman/Robert Graatlogo alliance

Bij Alliance is de kantine van ons samen en doen we dat ook samen!