Kantinediensten 2016-2017

De kantinediensten in het weekend draaien we al jaren met veel succes door inzet van alle teams. Bij alle jeugdteams (van de mini’s tot en met de A-junioren!) vragen we de inzet van alle ouders.

Alle teams worden eind juli 1x in de 16 weken ingedeeld voor een kantinedienst van maximaal 5,5 uur op zaterdag of zondag. Op die manier hebben alle teams 2x per jaar een dienst: 1x voor en 1x na de winterstop. Voor alle selectieteams geldt een extra dienst in de laatste weken van het seizoen.


De indeling van de diensten vindt u in de PDF download onderaan dit artikel. Als uw team de Alliance app gebruikt is de indeling daar ook te vinden.

De diensten starten dit jaar al op zaterdag 27 augustus en lopen door tot en met het weekend van 13/14 mei 2017.
De indeling van de spelers/ouders wordt aan de teams zelf over gelaten. De ervaring leert, dat het belangrijk is om direct met het bekend worden van de teamindeling de teamdiensten te vertalen in een rooster met namen voor het hele jaar. Een kantinedienst mag maximaal verdeeld worden in twee shifts.
Alle teamleiders en/of aanvoerders worden vriendelijk, maar dringend verzocht om de namen voor de diverse diensten uiterlijk 10 september as. door te geven aan ondergetekende via mail.


NB1. Vanwege de regelgeving in het kader van de sociale hygiëne is de minimum leeftijd voor de vrijwilligers 18 jaar.

NB2. De aanwezigheid van kinderen achter de bar en/of in de keuken is ten alle tijden niet toegestaan.

NB3. Op zaterdag is de starttijd van de eerste dienst 08.15 uur, op zondag is de starttijd van de eerste dienst 09.15 uur.

Ben Steeman
voorzitter@alliance22.nl

De kantine draaien we bij Alliance '22 samen!