Kantinediensten 2017-2018

Kantinediensten starten weer vanaf 2 en 3 september 2017!

De kantinediensten op zaterdag en zondag tijdens het seizoen draaien we al jaren met veel succes door inzet van alle teams. Bij alle jeugdteams (van de mini’s tot en met de A-junioren!) vragen we de inzet van alle ouders.


Alle teams worden ongeveer 1x in de 16 weken ingedeeld voor een kantinedienst van maximaal 5,5 uur op zaterdag of zondag. Op die manier hebben alle teams 2x per jaar een dienst: 1x voor en 1x na de winterstop.
Om het rooster helemaal dicht te krijgen draaien selectieteams een extra dienst in de laatste 4 weken van het seizoen.
De indeling van de diensten vindt u onderaan in dit artikel als PDF download.

De diensten starten dit jaar al op zaterdag 2 september en lopen door tot en met het weekend van 9/10 juni 2018.
De indeling van de spelers/ouders wordt aan de teams zelf over gelaten. De ervaring leert, dat het belangrijk is om direct met het bekend worden van de teamindeling de teamdiensten te vertalen in een rooster met namen voor het hele jaar. Een kantinedienst mag verdeeld worden in maximaal twee shifts met in elke shift 3 personen (dus geen 2!)
Alle teamleiders en/of aanvoerders worden vriendelijk, maar dringend verzocht om de namen voor de diverse diensten uiterlijk 22 september as. door te geven aan ondergetekende via mail voorzitter@alliance22.nl of kantine-cie@alliance22.nl 

NB1. Vanwege de wettelijke regelgeving in het kader van de sociale hygiëne is de minimumleeftijd voor vrijwilligers 18 jaar.

NB2. De aanwezigheid van kinderen achter de bar en/of in de keuken is ten alle tijden niet toegestaan.

NB3. De starttijd van de eerste dienst is op zaterdag 08.15 uur, de starttijd van de eerste dienst op zondag is 09.15 uur.

NB4. Indien er een wijziging optreedt, bv in verband met een beperkt wedstrijdprogramma wordt dat separaat en op tijd doorgegeven. Eigen invulling dient niet plaats te vinden

Ben Steeman, voorzitter@alliance22.nl

De kantine draaien we bij Alliance samen!