Gouden en zilveren Alli uitgereikt tijdens Seizoensafsluiting

Alliance reikt gouden en zilveren Alli uit Zoals elk jaar reikt Alliance de gouden en zilveren Alli uit tijdens de Seizoensafsluiting. De Alli’s zijn de prijzen voor leden die iets bijzonders hebben gedaan voor de jeugd in het afgelopen seizoen.


De gouden Alli gaat dit jaar naar Manou en Jane, die voor de jeugd het scheidsrechter programma opnieuw opgezet hebben. Door hun tomeloze inzet hebben heel veel spelers van de wat oudere jeugd in koppels en begeleid door ouders van het thuisspelende team hun eerste wedstrijden gefloten. Goed voor de spelers zelf om te leren hoe het is om zelf te fluiten, en goed voor de club omdat we zo meer scheidsrechters krijgen. Volgend seizoen gaat dit programma gewoon verder. Dankjewel Manou en Jane dat jullie hier een succes van gemaakt hebben!

 

De zilveren Alli is een aanmoedigingsprijs voor leden die zich als vrijwilliger hebben ingezet. De zilveren Alli gaat dit jaar naar de vrijwilligerscommissie. Deze enthousiaste groep heeft in korte tijd een enorme prestatie geleverd en een heel nieuw vrijwilligersbeleid opgezet hebben. Echt heel knap! Volgend seizoen gaat deze commissie samen met onze nieuwe Verenigingsmanager de vrijwilligers van onze club heel strak organiseren.

 

Op de foto voorzitter Robert met Jane die de gouden Alli in ontvangst neemt. Op de tweede foto Robert en Wouter, ons nieuwe bestuurslid Vrijwilligers, samen met Nicole, die de zilveren Alli ontvangt namens de hele vrijwilligerscommissie.

 

Foto allis en bbq 6B3FCD3F 1188 4F67 8745 AC801B4C86AA 002