Clubkleding webshop voor clubleden

brandsfit store banner
Alliance ’22 beschikt over een eigen (leden)kledingwebshop bij onze kledingleverancier Brandsfit/Patrick. De link naar de kledingwebshop is www.brandsfit.com/alliance22. Brandsfit/Patrick is de enige kledingleverancier die kleding met het clublogo van Alliance mag verkopen. In deze kledingwebshop staat de kledinglijn die Alliance gekozen heeft als aanverwante kledingoutfit te dragen bij officiële gelegenheden, waaronder ook te verstaan voor alle wedstrijden. Andersoortige of afwijkende kleding is als representatie niet toegestaan. In deze webshop kun je als lid van Alliance zelf en rechtstreeks jouw bestelling plaatsen en dien je zelfstandig af te rekenen. 
 
Gebruik bij het afrekenen de kortingscode “alliance22” en ontvang 30% korting op de aangegeven prijs! 

Als er eventueel sprake is van sponsoring in de vorm van naamsvermelding op de kleding, dan dient een aanvraag daarvoor te allen tijde via de sponsorcommissie gedaan te worden. Contactpersoon daarvoor is tevens ondergetekende.

Dit bericht betreft niet de officiële wedstrijdkleding zoals shirt en kousen! Die (sublimatie)kleding wordt speciaal voor Alliance gemaakt via een bestelling door de club zelf. Die kleding is dus nimmer individueel aan te schaffen. Ruil- of vervangingsverzoeken kunnen altijd via ondergetekende worden gedaan.

Kom je er niet uit of heb je vragen dan is ondergetekende beschikbaar en probeert jou dan te helpen. Zie voor nadere informatie ook het artikel over dit nieuwe kledingproject geschreven door onze voorzitter Ben Steeman en elders op deze website terug te lezen.  

Met vriendelijke groeten,

Frans Koster
tel: 06-14543055