Clubkleding webshop voor clubleden

brandsfit store bannerVanaf 29 augustus 2017 beschikt Alliance ’22 over een eigen (leden)kledingwebshop bij onze nieuwe kledingleverancier Brandsfit. De link naar de kledingwebshop is www.brandsfit.com/alliance22. Brandsfit is de enige kledingleverancier die kleding met het clublogo van Alliance mag verkopen. In deze kledingwebshop staat de kledinglijn die Alliance gekozen heeft als aanverwante kledingoutfit te dragen bij officiële gelegenheden, waaronder ook te verstaan voor alle wedstrijden. Andersoortige of afwijkende kleding is als representatie niet toegestaan. In deze webshop kan je als lid van Alliance zelf en rechtstreeks jouw bestelling plaatsen en dien je zelfstandig af te rekenen. Bij het afrekenen dien je als kortingscode “alliance22” in te geven. Je krijgt dan 30% korting op de catalogusprijs exclusief BTW. Als er eventueel sprake is van sponsoring in de vorm van naamsvermelding op de kleding dan dient een aanvraag daarvoor te allen tijde via de sponsor-commissie gedaan te worden.

Dit bericht betreft niet het officiële wedstrijdshirt! Die kleding wordt binnen enkele weken verwacht en is nimmer individueel aan te schaffen. Binnenkort volgt meer informatie hoe en wanneer de wedstrijdkleding precies verstrekt zal gaan worden.

Kom je er niet uit of heb je vragen dan is ondergetekende beschikbaar en probeert jou dan te helpen. Zie voor nadere informatie ook het artikel over dit nieuwe kledingproject geschreven door onze voorzitter Ben Steeman en elders op deze website terug te lezen.  

Met vriendelijke groeten,

Frans Koster
tel: 06-14543055