Fysiotherapie

Sinds 2011 verzorgen de (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie Leidsevaart
de paramedische begeleiding van s.v. Alliance ’22.
Sinds december 2015 vinden alle activiteiten plaats op één adres, te weten
Leidsevaart 254 (v.h. KwikFit).


FYSIO foto met lijnen 850x551


Blessurespreekuur

Fysiotherapie Leidsevaart biedt de mogelijkheid op maandagavond van het gratis 'blessurespreekuur' gebruik te maken als een speler onverhoopt een blessure heeft opgelopen. Tijdens dit spreekuur zal een inschatting gemaakt worden van de ernst van de blessure. Er zal gewerkt worden met een vaste therapeut (Frank Greuter) die de trainer zo nodig op de hoogte zal brengen/ houden van de fysieke status van de speler. Wanneer door de fysiotherapeut wordt aangeraden om de blessure verder te behandelen, zal met de desbetreffende speler een afspraak worden ingepland om deze zo snel als mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen. 
Locatie: Fysiotherapie Leidsevaart, Leidsevaart 254, 2014 HG, Haarlem
Wanneer: Iedere maandag tussen 19:00 en 20:00 uur (op afspraak)
Afspraak maken: Neem maandagochtend voor 11.00 uur contact op met de praktijk: 023 532 48 26 / www.fysiotherapieleidsevaart.nl
Klacht: Laat bij het maken van een afspraak weten om wat voor klacht het gaat 
Therapeut: Frank Greuter 
Bij afwezigheid van Frank zal een collega het Blessurespreekuur overnemen.


Vragen

Vragen m.b.t. blessures, preventie en trainingsopbouw kunnen via info@fysiotherapierleidsevaart.nl worden ingestuurd.

Zie voor meer informatie:www.fysiotherapieleidsevaart.nl

 

Spreekuren bij Alliance

Met hulp van en dank aan onze partners Fysiotherapie Leidsevaart en Fysiotherapie Trias hebben we met ingang van 1 november 2018 drie avonden per week de beschikking over een fysiotherapeut bij Alliance.

Op maandagavond is er een open spreekuur van 18.30 tot 19.30 uur voor alle leden van Alliance. Jeroen Ketting is dan de behandelend fysiotherapeut. Dit spreekuur is vooral voor opgelopen kwetsuren in wedstrijden van het weekend, maar ook bij andere klachten kun je bij Jeroen terecht. Je kunt bij hem binnen lopen en als je liever eerst telefonisch contact hebt, kan dat ook: 06-24880498.

Op dinsdagavond begeleidt Nino de Haas de spelers van de zondagselectie als paramedisch verzorger. Mocht je op maandagavond verhinderd zijn om naar Jeroen of naar het blessurespreekuur van Fysiotherapie Leidsevaart (zie onder) te gaan, dan kun je ook een afspraak met Nino maken: 06-30071225. Nino is daarnaast tijdens de wedstrijden van Zondag 1 de paramedische verzorger.

Op woensdagavond is Anika Gans bij Alliance als fysiotherapeute. Zij is er in eerste instantie voor de vrouwen en de meiden. Bij haar kun je tussen 19.00 en 20.00 binnen lopen en als je eerst telefonisch contact wil, kan dat ook:  
06-23036544. Anika is daarnaast tijdens zoveel mogelijk wedstrijden de paramedische verzorger van MO17-1, het team dat in de semi-landelijke topklasse speelt.

Alle fysiotherapeuten maken bij Alliance gebruik van de fysioruimte op de begane grond.