Fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Vitaal Haarlem verzorgen vanaf het seizoen 2019/20 de paramedische begeleiding bij sv Alliance ’22. Remco van Rijn en Jelle Bleumink zijn de verzorgers van Zondag 1 én fysiotherapeuten voor de dames- en herenselectie. Vitaal Haarlem biedt de leden van sv Alliance ’22 mogelijkheden voor blessure screening en behandeling. Daarnaast kunnen ze trainers en coaches van de jeugd- en seniorenteams adviseren over de relatie tussen vitaliteit en 'sport'- blessures.


Blessure screening

Vitaal Haarlem biedt Alliance leden de mogelijkheid van een gratis ‘blessurescreening’. Heb je blessureklachten? Dan kun je op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur terecht op het inloopspreek uur bij Vitaal Haarlem op de Westergracht, in de Fit For Free op het Menno Simonszplein 22. De blessurescreening bestaat uit een eerste onderzoek, diagnose en behandeladvies. Als na de screening een verdere behandeling nodig is, kan de speler (of ouder) een vervolgafspraak plannen om hem/haar zo snel als mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen. De behandeling vindt in principe plaats in de praktijk van Vitaal Haarlem. De locaties van Vitaal Haarlem:

>> Vitaal Haarlem Westergracht (Menno Simonszplein 22, binnen Fit For Free)

>> Vitaal Haarlem ZuidWest (Faradaystraat 2, Haarlem in het Gezondheidscentrum)

>> Vitaal Haarlem Spaarneboog (Paul Krugerkade 22, binnen Fit For Free)

Openingstijden: maandag t/m donderdag 8.00 tot 21.00 uur, vrijdag 8.00 – 19.00 uur


Als je specifieke vragen hebt over de screening of andere activiteiten van Vitaal Haarlem kun je bellen met Remco van Rijn (06-22381915) of Jelle Bleumink (06-11470582).


Vitaal Haarlem, meer dan fysiotherapie

Om patiënten optimaal te helpen, bekijkt Vitaal Haarlem klachten van uit meerdere invalshoeken en combineert de praktijk meerdere disciplines. Naast fysiotherapie, manuele therapie en sportmassage biedt de praktijk ook leefstijl coaching en voedingsadvies. Ook wordt een vast omlijnd programma aangeboden om 10 kilo af te vallen (in 3 maanden).
Voor meer informatie zie www.vitaalhaarlem.nl

 

VH logo grijsoptransparant