Een nieuw seizoen, Alliance helemaal in het nieuw!

Onze zoektocht van bijna een jaar heeft een nieuwe leverancier voor alle kleding opgeleverd: Brandsfit/Patrick.
Met die leverancier steken we de hele club,alle teams in nieuwe wedstrijdkleding bij de start van het seizoen.

Op die manier geven we invulling aan het nieuwe kledingbeleid, namelijk maximale uniformiteit clubbreed, zoals in de Algemene Ledenvergadering van 22 november besloten is!  

Na het recent vaststellen van het definitieve design van shirts (met de nieuwe jeugd sponsor Rabobank voorop!) en de kousen worden dit weekend de ca. 875 sets wedstrijdkleding besteld. De levertijd is 6 tot 8 weken, we hopen de kleding voor het weekend van 23/24 september binnen te hebben. Maar dat wordt wel spannend.

Dit betekent wel dat de oefen- en bekerwedstrijden en HD-cup-wedstrijden in augustus en september nog gespeeld worden in de ‘oude’ wedstrijdkleding.
Als de kleding binnen is dan worden de kleding-sets per team samengesteld en per team uitgereikt.

Bij die uitreiking krijgt het team voor iedere speler ook het kledingreglement uitgereikt waarin de belangrijkste richtlijnen voor gebruik, bewassing en teruggave aan het einde van de seizoen zijn vastgelegd. Bij de uitreiking dient ook voor de eerste keer de bijdrage van ieder lid voldaan te worden.

De jaarlijkse bijdrage is definitief vastgesteld op € 17,50 per spelend lid (mini's en trimvoetballers uitgezonderd!).
Voor trainingspakken en trainingsoutfits is een Alliance kledinglijn geselecteerd, afgestemd op de kleding van de Zondagselectie. Die kledinglijn wordt op korte termijn gepresenteerd via een flyer en via de in te richten Brandsfit webshop op de Alliance website.

We gaan met deze nieuwe kleding en het kledingbeleid een nieuwe fase in. Alles is daarbij nieuw en dat is wennen voor iedereen.
We gaan vast nog veel goede en minder goede ervaringen meemaken. In bijgaand uitgebreider artikel is meer te lezen over dit bijzondere Alliance project.

Kleren maken de vrouw/man en dus binnenkort ook iedere Alliancer!