Teamindeling Jeugd

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de teamindeling van de jeugdteams van Alliance'22 voor het komende seizoen 2020/2021. Het proces om te komen tot een teamindeling is een zorgvuldig proces, waar meerdere personen bij betrokken zijn; de trainers en/of coaches, coordinatoren, scouting, Technische Jeugd Commissie (TJC) en Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). 

 

De teamindeling zal op deze pagina geplaatst worden.

 

Teamindeling JO8 t/m JO19 ........... zaterdag 20 juni om 19:00 uur (zie PDF onderaan pagina)

Teamindeling MO11 t/m MO19 .......zaterdag 27 juni om 19:00 uur (zie PDF onderaan pagina)

 

Overzicht Trainers & Coaches ........ zaterdag 27 juni om 19:00 uur (Overzicht Trainers & Coaches)

Trainingsschema 2020/2021 ......... zaterdag 27 juni om 19:00 uur (Voorlopig Trainingsschema 2020/2021)

 

 

Voorlopige teamindeling 2020/2021

Door de Corona-crisis is het huidige seizoen eerder beeindigd dan normaal. Wel is het gelukt om te komen tot een teamindeling voor het komende jaar door de inzet van alle betrokkenen. Deze indeling is derhalve wel een 'voorlopige' teamindeling en het is mogelijk in uitzonderlijke gevallen dat een teamindeling nog wijzigen kan. 

Wachtwoord

De teamindeling is als PDF te bekijken nadat je een wachtwoord hebt ingevoerd. Door de AVG-wetgeving mogen we als vereniging geen persoonsgegevens meer openbaar op de website publiceren. We hebben ervoor gekozen om de PDF te beveiligen en het wachtwoord door de coordinatoren van de verschillende leeftijdsgroepen aan de teamleiders te laten verspreiden. Zij zullen dit uiteindelijk naar de spelers en ouders verspreiden via email of whatsapp-groep. Heb je nog geen wachtwoord ontvangen, vraag deze dan even op bij je huidige teamleider.

Gesprek

Heb je naar aanleiding van de teamindeling een specifieke vraag dan is het mogelijk om een afspraak te maken en een persoonlijk gesprek aan te gaan. Op deze avond kan uitleg gevraagd worden over de procedure, maar aan de teamindeling wordt in principe die avond niets meer veranderd. Om ervoor te zorgen dat we niet met teveel mensen tegelijkertijd in de kantine zijn hebben we hiervoor een formulier gemaakt. Daarin kun je aangeven met wie je graag een gesprek wilt hebben. Als je dit wilt, geef je dan op voor maandagavond 29 juni (uiterlijk 22:00 uur). Daarna gaan wij een planning maken voor die avond en zullen we een per email contact opnemen. 

JO8 t/m JO19: Woensdagavond 24 juni (reeds geweest)

MO11 t/m MO19: Woensdagavond 1 juli 19:00 - 22:00 (de deadline is geweest)

Deadline: maandag 29 juni (22:00 uur)

 

Let op: je kunt woensdagavond niet zomaar binnenlopen voor een gesprek, je moet hiervoor het formulier ingevuld hebben.