Teamindeling Jeugd

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de teamindeling van de jeugdteams van Alliance'22 voor het komende seizoen 2020/2021. Het proces om te komen tot een teamindeling is een zorgvuldig proces, waar meerdere personen bij betrokken zijn; de trainers en/of coaches, coordinatoren, scouting, Technische Jeugd Commissie (TJC) en Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). 

 

Teamindeling JO8 t/m JO19 ...........  (zie PDF onderaan pagina)

Teamindeling MO11 t/m MO19 ....... (zie PDF onderaan pagina)

 

Overzicht Trainers & Coaches ........  (Overzicht Trainers & Coaches)

Trainingsschema 2020/2021 .........  (Voorlopig Trainingsschema 2020/2021)

 

 

Voorlopige teamindeling 2020/2021

Door de Corona-crisis is het huidige seizoen eerder beeindigd dan normaal. Wel is het gelukt om te komen tot een teamindeling voor het komende jaar door de inzet van alle betrokkenen. Deze indeling is derhalve wel een 'voorlopige' teamindeling en het is mogelijk in uitzonderlijke gevallen dat een teamindeling nog wijzigen kan. 

Wachtwoord

De teamindeling is als PDF te bekijken nadat je een wachtwoord hebt ingevoerd. Door de AVG-wetgeving mogen we als vereniging geen persoonsgegevens meer openbaar op de website publiceren. We hebben ervoor gekozen om de PDF te beveiligen en het wachtwoord door de coordinatoren van de verschillende leeftijdsgroepen aan de teamleiders te laten verspreiden. Zij zullen dit uiteindelijk naar de spelers en ouders verspreiden via email of whatsapp-groep. Heb je nog geen wachtwoord ontvangen, vraag deze dan even op bij je huidige teamleider.