Teamindeling Jeugd

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de teamindeling van de jeugdteams van Alliance'22 voor het komende seizoen 2020/2021. Het proces om te komen tot een teamindeling is een zorgvuldig proces, waar meerdere personen bij betrokken zijn; de trainers en/of coaches, coordinatoren, scouting, Technische Jeugd Commissie (TJC) en Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). 

 

Teamindeling JO8 t/m JO19 ...........  (zie PDF onderaan pagina)

Teamindeling MO11 t/m MO19 ....... (zie PDF onderaan pagina)

 

Overzicht Trainers & Coaches ........  (Overzicht Trainers & Coaches)

 

 

Voorlopige teamindeling 2021/2022

De teamindeling is iets later dan verwacht en nog niet compleet. De indeling die nu online staat is derhalve wel een 'voorlopige' teamindeling en het is mogelijk in uitzonderlijke gevallen dat een teamindeling nog wijzigen kan. Alle leeftijden zijn nu ingedeeld. 

 

Op woensdag 7 juli is het mogelijk om met betrokkenen te praten over de indeling. Meld je hier aan voor een gesprek ergens tussen 19:00 en 21:00 uur op 7 juli.

 

Wachtwoord

De teamindeling is als PDF te bekijken nadat je een wachtwoord hebt ingevoerd. Door de AVG-wetgeving mogen we als vereniging geen persoonsgegevens meer openbaar op de website publiceren. We hebben ervoor gekozen om de PDF te beveiligen en het wachtwoord door de coordinatoren van de verschillende leeftijdsgroepen aan de teamleiders te laten verspreiden. Zij zullen dit uiteindelijk naar de spelers en ouders verspreiden via email of whatsapp-groep. Heb je nog geen wachtwoord ontvangen, vraag deze dan even op bij je huidige teamleider.