Lid worden

Inschrijven is weer mogelijk voor Seizoen 2018 - 2019:
De inschrijvingsperiode voor het nieuwe seizoen is begin maart gestart en sluit op 30 april 2018.
Inschrijvingen die we na de einddatum ontvangen, zullen in eerste instantie niet in behandeling worden genomen.
Let op vol = vol, dus meld je direct aan.>>> Aanmeldingsformulier

 
Plaatsing en plaatsingscriteria
Vanwege de beperkte veldcapaciteit is jaarlijks slechts een beperkt aantal plaatsen per leeftijdsgroep beschikbaar en is veelal afhankelijk van het aantal afmeldingen.

Indien er beperkte plaatsingsmogelijkheden zijn, worden onderstaande plaatsingscriteria gehanteerd:
  • - Bereidheid om zich op vrijwillige basis voor s.v. Alliance ’22 in te zetten bijv. als teamleider, trainer/coach, scheidsrechter, administratieve en commissiefuncties. Dit geldt voor zowel de senioren als de ouders van jeugdleden.
  • - Gezinsleden van Allianceleden krijgen voorrang, waarbij het eerste recht uitgaat naar reeds aantoonbaar actieve leden/ouders en vervolgens aan leden of ouders van jeugdleden die bereid zijn zich direct in te zetten voor de vereniging.
  • - Voetbalervaring bij kinderen ouder dan tien jaar. Bij de jongste jeugd t/m de E-pupillen is voetbalervaring niet relevant.

Bij de toepassing van de plaatsingscriteria zijn meerdere bestuursleden betrokken. Indien plaatsing mogelijk is, dient een lidmaatschapsovereenkomst inclusief toestemming voor automatische incasso van de jaarlijkse contributie worden ingevuld en ondertekend.

Geen wachtlijsten meer!
Bij s.v. Alliance ’22 worden geen wachtlijsten meer gehanteerd omdat:
  • - er gedurende het seizoen niet of nauwelijks wordt opgezegd;
  • - deze zeer snel gedateerd zijn.

U dient zich daarom elk seizoen opnieuw aan te melden tijdens de inschrijvingsperiode. Deze periode wordt onder het kopje ‘Inschrijvingsperiode’ aangekondigd.
Mocht er tussentijds behoefte zijn aan spelers in bepaalde leeftijdsgroepen, dan wordt dat aangekondigd onder ‘Lid worden, Actuele beschikbaarheid’.