Lid worden

Inschrijven voor Seizoen 2022 - 2023is weer mogelijk:

Ieder jaar worden de teams weer opnieuw ingedeeld en komen er vaak nieuwe plekken vrij voor nieuwe spelers. Dit is afhankelijk van het aantal spelers per leeftijdsgroep. Als je lid wilt worden van Alliance '22 vul dan het onderstaande Aanmeldingsformulier in. Door de leeftijdscoordinatoren zal er dan gekeken of en zo ja, waar er plek is binnen bepaalde teams om in te stromen. Je bent nog geen definitief lid als je dit formulier hebt ingevuld. Het lidmaatschap is pas definitief als er een plek in het team toegewezen is.

 

Geen wachtlijsten meer! *
Bij s.v. Alliance ’22 worden geen (langlopende) wachtlijsten meer gehanteerd omdat:

  • - er gedurende het seizoen niet of nauwelijks wordt opgezegd;
  • - deze zeer snel gedateerd zijn.
    - *= uitzondering voor Mini's


Je dient je daarom elk seizoen opnieuw aan te melden tijdens de inschrijvingsperiode. 

 

Let op: de volgende groep(en) zijn vol en nemen geen nieuwe leden aan:

JO10 (geboortejaar: 2013)

JO9 (geboortejaar: 2014)>>> Aanmeldingsformulier

 
Plaatsing en plaatsingscriteria
Vanwege de beperkte veldcapaciteit is jaarlijks slechts een beperkt aantal plaatsen per leeftijdsgroep beschikbaar en is veelal afhankelijk van het aantal afmeldingen.

Indien er beperkte plaatsingsmogelijkheden zijn, worden onderstaande plaatsingscriteria gehanteerd:

  • - Bereidheid om zich op vrijwillige basis voor s.v. Alliance ’22 in te zetten bijv. als teamleider, trainer/coach, scheidsrechter, administratieve en commissiefuncties. Dit geldt voor zowel de senioren als de ouders van jeugdleden.
  • - Gezinsleden van Allianceleden krijgen voorrang, waarbij het eerste recht uitgaat naar reeds aantoonbaar actieve leden/ouders en vervolgens aan leden of ouders van jeugdleden die bereid zijn zich direct in te zetten voor de vereniging.
  • - Voetbalervaring bij kinderen ouder dan tien jaar. Bij de jongste jeugd is voetbalervaring niet relevant.


Bij de toepassing van de plaatsingscriteria zijn meerdere bestuursleden betrokken. Indien plaatsing mogelijk is, dient een lidmaatschapsovereenkomst inclusief toestemming voor automatische incasso van de jaarlijkse contributie worden ingevuld en ondertekend.