Witte rook voor trainersstaf Zondagselectie en Vrouwen 1

Met veel plezier kunnen we de trainersstaf bekend maken die volgend seizoen aan de slag gaat met de mannenselectie (Zo1/Zo2) en het vrouwenteam. Willem de Vreeze wordt hoofdtrainer van de selectie, daarbij geassisteerd door Roy Agterbos en Ronald Möring. Menso de Maar is samen met Mischa Kolf en Michel van Ruyven verantwoordelijk voor Vrouwen 1.

De staf voor 2024/25 bevat enkele nieuwe gezichten en bestaat volledig uit trainers die hun sporen binnen Alliance al verdiend hebben. Bij de mannen vormde Willem de Vreeze afgelopen drie seizoenen met Tim Koppen het hoofdtrainersduo. Tim Koppen stopt eind dit seizoen. In overleg met de spelersraad is een passende versterking van de staf gevonden in Roy Agterbos en Ronald Möring. Beide hebben een lange staat van dienst als jeugdtrainers bij Alliance. Zij waren eerder samen verantwoordelijk voor succesvolle O19 teams en maken nu de overstap naar de seniorenselectie. Met Willem als ervaren hoofdtrainer en Roy en Ronald die eerder al met veel van de huidige jonge selectieleden én instromende jeugdspelers hebben gewerkt, staat er een technische staf die elkaar goed aanvult. Naast het drietal blijven Chris Beck (trainer/coach Zo2) en Ingmar Kuper (keeperstrainer) bij de selectie betrokken. Barry Honing completeert de staf, als assistent bij de Zo2.

 

De vrouwen (VR1) zijn afgelopen seizoen getraind door Menso de Maar, Kim Hermus en Michel van Ruyven, terwijl Marco de Wever de coaching op zondag verzorgt. Het gelegenheidscollectief, dat vorig jaar min of meer noodgedwongen ontstond, heeft Vrouwen 1 op een geweldige manier begeleid. Op uitdrukkelijk verzoek van het team zetten Menso (hoofdtrainer) en Michel (assistent en teamleider) het werk volgend seizoen voort, samen met Mischa Kolf (assistent). Het drietal heeft jarenlange ervaring met vrouwen - en meidenteams en kijkt uit naar volgend seizoen waarin een groot aantal speelsters uit de huidige Mo20 de overstap naar de VR1 maakt.

Het bestuur en de spelersraad van zowel Zo1/Zo2 als VR1 kijken met veel plezier en vertrouwen uit naar de samenwerking volgend seizoen, waarin beide teams weer in de 3e klasse uitkomen.

 

Trainers Zo1 & Zo2 2024-2025

Trainersstaf Zo 1 & Zo 2 2024-2025

ALL22 VR1 coach trainers 24 25 liggend banner 01

Trainersstaf Vrouwen 1