Uitnodiging ALV op maandag 26 november

De toekomst van Alliance op het spel?

Uitnodiging ALV op maandag 26 november De toekomst van Alliance op het spel? 
Uitnodiging ALV op maandag 26 november

De toekomst van Alliance op het spel?

Het bestuur van Sv. Alliance '22 nodigt al haar leden, oud-leden, donateurs en andere belangstellenden van harte uit voor een speciale Algemene Ledenvergadering op maandagavond 26 november 2018, vanaf 20.00 uur in de Alliance kantine.

Het gaat goed met Alliance. We zijn een gezonde club met 900 enthousiaste leden die wekelijks op het veld staan, met veel plezier en vaak ook met mooi resultaat. En toch stellen we de vraag of de toekomst van Alliance op het spel staat.

Het gaat namelijk inderdaad goed als het gaat om direct gerelateerde voetbalzaken. Met de komst van Tony Waasdorp en na herzien beleid en aanpak loopt dit soepel. De werkzaamheden op dat vlak worden over 175 mensen verdeeld met een werkdruk van gemiddeld 5 uur per week.

Maar bij alle andere taken die niet direct aan het voetbal gerelateerd zijn, worden de werkzaamheden al jaren door ca. 30 vrijwilligers gedaan. Zij werken gemiddeld 15 uur per week om met elkaar de club te runnen. En naast een drukke baan houdt iemand dat een tijd vol, maar niet oneindig. Meer dan de helft van deze 30 personen zal dan ook binnen een half jaar hun functie neerleggen als deze situatie niet substantieel verandert.

Naast de vaste ALV-onderwerpen (o.a. de financiële verantwoording), staat na de pauze dit belangrijke onderwerp op de agenda. Het doel van deze avond is om tot een plan van aanpak te komen om de toekomst van Alliance veilig te stellen.

Een eerste stap naar een nieuwe situatie en meer betrokkenheid is jouw aanwezigheid!

Kom je ook op 26 november?

Download onderaan de complete agenda van de Algemene Ledenvergadering + Notulen van voorgaande ALV.

VOEG TOE AAN JE AGENDA: 

Google agenda     Outlook agenda (.ics)


Tot maandag 26 november!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Sv. Alliance ’22
Ben Steeman & Robert Graat

Uitnodiging ALV op maandag 26 november

Bijlagen:
Bewaar het bestand Agenda ALV 26 november 2018.pdfAgenda ALV 26 november 2018.pdf162 kB19-11-2018 14:29
Bewaar het bestand Notulen ALV november 2017.pdfNotulen ALV november 2017.pdf475 kB24-11-2018 11:40