Mooijekind Vleut & Alliance '22

Mooijekind Vleut

Mooiekind Vleut is al jaren trouwe sponsor van Sv Alliance '22. Samen zijn we supports van KiKa. Als toonaangevende makelaar in de regio zorgt Mooijekind Vleut dat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Dat doen ze al meer dan 40 jaar, inmiddels met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Mooije kind Vleut steunt KiKa, omdat ze het heel belangrijk vinden dat er meer kinderen genezen van kanker; van 75% naar 95%. KiKa werkt daar hard aan, o.a. door fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek, activiteiten te ontplooien gericht op minder pijn tijdens behandelingen en te wedijveren voor een betere kwaliteit van leven als de kinderen groter groeien. En bijvoorbeeld lekker willen sporten. Tja... wie wil dat nu niet? KiKa kan daarbij alle hulp gebruiken.

Jij blij. Kika blij. Je club blij. Wij blij.

Van de fee van elk huis dat Mooijekind Vleut voor Alliance-leden aankoopt of verkoopt, wordt €150,- gedoneerd aan Kika en €150,- aan Alliance '22. Scoor je mee?
https://mooijekindvleut.nl/voor-kika/

50019138 Kika Actie banner big