MO13-2 verliest oefenduel

Voor de MO13-2 stond er afgelopen zaterdag eigenlijk een wedstrijd op het programma tegen Hoofddorp maar vanwege festiviteiten, de KNVB had alle Hoofddorp teams vrijaf gegeven. Daarom stond er vandaag een oefenwedstrijd bij Zwanenburg MO13-1 op het programma. De weergoden ware ons goed gezind want de hele wedstrijd was het droog. Al gauw bleek dat het een andere wedstrijd zou gaan worden dan vorige week bij HFC. De MO13-1 van Zwanenburg zitten ook bij onze meiden in de competitie. Vooral de eerste helft was het eenrichtingsverkeer op ons doel, af en toe kwamen we over de middenlijn daar bleef het ook bij. Aan de andere kant kreeg Zwanenburg ook niet veel kansen, maar de kansen die ze kregen gingen erin, we gingen met 2-0 rusten.
De tweede helft ging het een stuk beter, we kregen wat kansen na wat omzettingen, helaas het geluk zat onze meiden niet mee. Net als vorige week hadden we weer veel wissels, aan de andere kant is de technische staf trots dat bijna iedereen er weer was, ze hadden er allemaal zin in. Zoals gezegd de tweede helft was beter met wat kansjes, maar uiteindelijk wist Zwanenburg nog twee keer te scoren, zodoende stond er een 4-0 nederlaag op het scorebord. Conclusie: we moeten ook reeël zijn, Zwanenburg was gewoon beter.
De technische staf wil ook de vele ouders bedanken dat ze de verre rit naar Zwanenburg hebben genomen om deze toppers aan het werk te zien. De meiden hebben het nodig de support van de ouders, hopelijk is dit ook bij thuiswedstrijden zo.
Woensdag spelen de MO13-2 de inhaalwedstrijd voor de beker thuis tegen Overbos!!

MO13VerliestOefenDuel

Geschreven door Robin de Zwart