MO11: Afsluiting van het seizoen

Na vorige week onze laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld te hebben, afgelopen zaterdagmiddag was de afsluiting van het seizoen met een barbecue. Het was ook nu een warme dag dus prima barbecue weer. Ouders, broertjes/zusjes waren allemaal van de partij waar ook de prijzen werden verdeeld.  Maar eerst even een opsomming van het seizoen.  De MO11 speelde dit seizoen incl. competitie/beker/oefenwedstrijden en toernooien 50 wedstrijden, daarvan werden er 18 gewonnen,  11 gelijk gespeeld  en  21 verloren met als doelcijfers  84 doelpunten gemaakt en 90 tegen. Een prima prestatie voor een team,  de meeste speelsters pas begint te voetballen.

De najaarscompetitie waren we te hoog ingedeeld maar eindigde toch op een 6e plaats, de voorjaarscompetitie eindigde we in de 2e klasse op een mooie 3e plaats.

Topscoorster werd Julie met 26 doelpunten gevolgd door Milla  met 21 doelpunten.  Voor de topscoorster had ik een mooie bokaal laten maken, maar ook voor alle speelsters uit het team een mooie bokaal met als opschrift 3e plaats voorjaarscompetitie. Daarnaast hadden we een scheidsrechter die bijna alle thuiswedstrijden van de MO11 floot maar ook 11 wedstrijd tijdens ons eigen toernooi en heel veel andere wedstrijden. Voor Mika dus een mooie scheidsrechterstrofee. Daarnaast had ik voor iedere speelster een verslag gemaakt, met alle uitslagen, topscorer, foto`s, verslagen.

Ook trainers/coaches Jan en Robin en onze teamcoördinator Shirley werden in het zonnetje gezet door het hele team/ouders: een aantal zelfgemaakte kaarten van de speelsters, een toilettas met alle namen van de speelsters erop, een mooie teamfoto en een bon voor een popconcert of iets dergelijks en een trofee voor super coach/trainer.

Namens de MO11 en de technische staf wensen we iedereen een fijne zomervakantie toe en tot volgend seizoen!!!
Geschreven door Robin de Zwart

QIP Shot Screen 2704 21.06.17

QIP Shot Screen 2703 21.06.17