Dreamteam wint van koploper

Vandaag kreeg Alliance E4 Bloemendaal E7 op bezoek.
Deze tegenstander die in de poule boven aan staat is een goed spelend team.
in de eerste ontmoeting hebben wij van hen verloren, dus we waren gewaarschuwd .
na een technische en tactische bespreking in de kleedkamer begonnen we aan de wedstrijd.
al snel wisten wij door meer balbezit kansen te creëren waardoor we  op voorsprong kwamen: Syb scoorde 2 maal en zo gingen we de rust in.
In de 2de helft wist Bloemendaal zich goed te herstellen en dit resulteerde in een aantal kansen voor hun en al snel wisten zij te scoren 2-1, hierna werd het een open wedstrijd met kansen over en weer.
Gelukkig wist Daniel na eerst een mannetje uit te spelen een prachtige pass op Syb te geven en deze maakte hem weer prachtig af 3-1.
Na een klein foutje achter in werd het nog wel 3-2 maar de wedstrijd was snel ten einde en zo konden wij weer 3 punten bij schrijven.
De coach van Bloemendaal zei mij na afloop dat van alle teams wij het beste voetbal laten zien, deze opmerking gaf mij het gevoel dat we op de goede weg zitten.