D3 afgedroogd door 2e klasser Bloemendaal

Vorige week speelde de D3 een oefenwedstrijd bij SVW`27. Deze zaterdag zou de return plaats moeten vinden maar dan bij Alliance. Vorige week had SVW te weinig spelers, ook na afloop van die wedstrijd verzekerden ze mij dat ze dit keer genoeg spelers en vervoer hebben. Afgelopen dinsdag heb ik nog geinformeerd of ze genoeg spelers hebben, afgelopen donderdagmiddag krijg ik hier pas antwoord op met de mededeling dat ze de wedstrijd toch cancellen met 6 afzeggingen. Dus ik moest op zoek naar een nieuwe oefentegenstander, binnen een uur hadik Bloemendaal D2 bereidt gevonden om een oefenwedstrijd te komen spelen, ware het niet dat ze 2 klassen hoger spelen dan de D3. Een echte 2e klasser. Vanaf minuut één was duidelijk dat Bloemendaal D2 een maatje te groot voor de D3 is. De jongens moesten maar een leuke wedstrijd van maken, de 1ste helft hadden we weinig te vertellen, kwamen amper over de middenlijn, Bloemendaal combineerde goed en wij liepen alleen maar achter de tegenstander aan. In de loop van de 1ste helft ontstonden er gaten in de verdediging, we gingen met een
0-4 stand rusten. De rust konden we aangrijpen om wat puntjes op de i te zetten. De jongens pakten het goed op want het 1ste doelpunt viel pas na 13 minuten in de 2e helft. We kregen wat hele kleine kansjes. Uiteindelijk werd het 0-8. Goed dat de jongens een zwaardere tegenstander kregen.
De D3 gaat dit keer niet op trainingskamp naar warmere orden in voorbereiding op de voorjaarscompetitie, maar kiest ervoor om op zondag 10 januari een toernooi te spelen in Alkmaar bij AFC`34.

De D3 wenst iedereen prettige feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar……….