Jisp MA1-Alliance22 MA1

Wind wind en nog eens wind. Wij (de MA1) meiden werden zowat de sloot ingeblazen. Daardoor hadden we wat opstart problemen (ondanks de muziek) Na 10 seconde stonden we op 1-0 achterstand. Slik de koplopers Jisp zijn wel goed dachten we maar we gaven niet op! Na een kwartier kwam een prachtige solo van Tosca, we kwmamen op 1-1. Na kansen over en weer, scoorde Ilse in de bovenhoek, na een mooie corner van Nena. Ondertussen hield de achterhoede zich sterk en lieten ze er weinig spelers van Jisp door.
Na de rust schoot Nena van buiten de 16 in de linkerbovenhoek en maakte de 1-3. Met nog 20 minuten te spelen maakte Jisp de 2-3. Het werd toch weer spannend! Een schot op de paal en daarna nog op doel, iedereen hield zijn adem in maar Noor dook door de lucht om de rebount eruit te halen. Ze maakte de gelijkstand niet mogelijk. Alliance liet zien dat zij de betere partij waren en Tosca scoorde de 2-4. In de laatste paar minuten werd de wedstrijd beslist door de 2-5 na een voorzet van Tosca scoorde Jessie. Een vermoeiende wedstrijd maar we gingen zeker tevreden naar huis met de drie punten in onze zak.