D3 walst over Bloemendaal heen

In de vroege ochtend stond de D3 alweer op het veld voor de competitiewedstrijd tegen Bloemendaal D4. De opstelling was al aan de jongens prijsgegeven totdat de coach van Bloemendaal maar 10 spelers heeft.
Met de afwezige Tom, hadden we ineens toch weer 5 wisselspelers. Vooraf dacht ik dat we dit potje wel zouden gaan winnen, Bloemendaal staat laag op de ranglijst, maar niet erg hoge uitslagen. Vanaf minuut één ging de D3 er fel tegenaan, het was leuk om de jongens zo zien te spelen, na de verlies in de topper bij Hoofddorp, de jongens waren goed hersteld van de nederlaag van vorige week.
Na 5 minuten was het al raak door topscorer Brody. Niet veel later kreeg de D3 een strafschop, wie gaat hem nu nemen, ook het strafschoppensyndroom van de D3 speelde parten na de twee missers van vorige week. Ook nu scheelde het weinig, Bas schoot de bal via de binnenkant van de paal in de goal. Daarna was het gedaan met Bloemendaal, de gasten kwamen amper over de middenlijn. In rap tempo liep de D3 voor rust uit naar 7-0 door verdere doelpunten van Brody, Mick, Tijs (2x) en
Hugo. De tweede helft werd een formaliteit, maar het duurde een kwartier dat de 8-0 binnen viel door Koen. Het was mooi om te zien dat de jongens er echt voor wilden gaan om zoveel mogelijk doelpunten te maken, de koppies lieten ze niet hangen. Ook de tweede helft kreeg keeper Brody, buiten een afstandschotje, niets te doen, de eerste helft had keeper Silven helemaal niets te doen. Via Silven, Tijs (2x), totaal scoorde hij vier goals, en nog een keer Silven werd het 12-0.

Volgende week wacht de D3 een oefenwedstrijd bij Alliance tegen HBC.