D3 naar de volgende ronde

Na de 15-0 thuiszege van afgelopen weekend, stond er deze maandagmiddag/avond de inhaalbekerwedstrijd tegen Geel Wit D3 op het programma, deze wedstrijd kon twee weken geleden niet doorgaan ivm te weinig speler van Geel Wit. Eigenlijk waren we zo goed als zeker geplaatst voor de 2e ronde. Maar de jongens wilden ook deze tegenstander oprollen. Door mooi samenspel van het team was het al gauw 0-3 door goals van Joshua, Tijs en Silven. Tijs miste er nog een paar, maar via Joshua werd het 0-4. Daarna kreeg Geel Wit een strafschop, eerst legde de scheidsrechter de bal er buiten, volgens de supporters was het er binnen, uiteindelijk besloot de scheidsrechter dat het toch een strafschop was. Keeper Koen verkeerd in topvorm, hij stopte de strafschop. Nog voor rust kwam de D3 via Tom en Tomas op 0-6, dit was tevens de ruststand. De tweede helft was een formaliteit, maar via Koen, nu als speler, Tomas en Tom werd de eindstand 1-10. Bij 0-8 deed Geel Wit wat terug.

Jongens GEFELICITEERD, op naar de 2e ronde……

Zaterdag speelt het hele circus van de D3 weer bij Geel Wit, maar dan voor de competitie……