JO13-3 verliest in Assendelft

De JO13-3 reisde met de voltallige selectie van 17 spelers rond het middaguur af naar Assendelft. Om 13.30 uur zou de wedstrijd beginnen ware het niet dat de scheidsrechter niet kwam opdagen, de coach van SVA Assendelft besloot zelf maar de fluit ter hand te nemen.

Enfin de wedstrijd begon 10 minuten te laat. Na lange tijd speelden we weer eens op gras. Geen best veld, vanwege de vele regen, het was glad, drassig maar ook voor de dug out lagen er plassen. Onze boys begonnen redelijk aan de wedstrijd want na een kwartier kwam de JO13-3 op een 0-1 voorsprong door goed doorzetten van Mels. Daarna zakte we een beetje weg en SVA kreeg vat op de wedstrijd en het werd 1-1 gevolgd door de 2-1 en 3-1. Voor veel jongens werd het een zware wedstrijd, immers het veld werd steeds zwaarder en moeilijker bespeelbaar. Helaas coachte de scheidsrechter ook de spelers in het veld terwijl ze waarschijnlijk een andere coach opgeroepen hadden om te coachen, want tijdens de wedstrijd was hij aan het bellen. We gingen dus met een 3-1 achterstand rusten. Na de limonade zagen we hetzelfde spelbeeld, de wedstrijd was amper een paar minuten in de 2e helft oud en het werd 4-1, daarna werd het spel wat beter en via Koen werd het 4-2, toch een tussenstand met gemengde gevoelens, omdat je deze wedstrijd niet hoeft te verliezen. We gingen op jacht naar de volgende treffer helaas die bleef ff uit want SVA scoorde de 5-2, waarna uit een afgeslagen corner Ilay zijn 1ste doelpunt hard tegen de touwen schoot 5-3.
Voor de JO13-3 is de 1ste wedstrijd weer na de voorjaarsvakantie op 2 maart en wel thuis tegen IJmuiden.,