D6 ongeslagen kampioen voorjaarscompetitie.

De D6 werd aan het begin van dit seizoen samengesteld uit de E7 en zes tweedejaars D spelers. De najaarscompetitie werd gebruikt om aan elkaar te wennen, de mogelijkheden van een groot veld te onderzoeken. D6 eindigde in de middenmoot, nooit weggespeeld, maar vaak net iets te kort om te winnen.
De voorjaarscompetitie begon de D6 met veel enthousiasme. Door solide spel en teamwork werden de tegenstanders één voor één opgerold. In een heroische wedstrijd tegen concurrent Overbos met met 0-1 gewonnen. Restte nog één wedstrijd:
De laatste wedstrijd tegen RCH om het kampioenschap, de eerste 7 minuten waren hectisch, RCH speelde beter,maar door sterk keeperswerk van Finn hielden we de nul. Een schot op de paal was de laatste kans van RCH. Vanwege de sterke wind moesten we snel spelers wisselen om grip te krijgen op RCH. Yannick nam het voortouw, door de bal te blijven najagen, veroveren en te spelen naar de spitsen Gijs en Teun. Deze wisten met een sterke counter de 1-0 te maken. Boet liet zien waarom hij graag rechtsachter speelt, er kwam geen tegenstander meer bij het doel. Mick en Siebe moesten nog een beetje met de wind om zien te gaan, want de ballen vlogen richting Finn. Silven hield de rechterspits in bedwang die in de eerste 7 minuten de gevaarlijkste speler was. De 2-0 kwam uit een mooi lopende aanval die door Gijs Bakker werd afgemaakt. De volgende aanval van Gijs en Teun moest de 3-0 worden. Na een paar vloeiende acties van rechts naar links wist Teun voor open goal net over te schieten met zijn linkerbeen. nog geen 3-0. Iin dezelfde minuut een foutje van Finn en de stand 2-1 tevens de ruststand.
In de rust even wisselen, Johan op Mid Mid en Steven op rechtsvoor, deze wissels waren direct succesvol. Steven schoot de bal vanaf drie meter in het dak van de goal (3-1). Daarna was het galerie play van onze jongens, met Teun (ronaldo vlgs de RCH spelers) op links Gijs Spee Linkhalf Nick in de spits rechter kant met Silven en Steven en Boet. Maar helaas geen treffers meer totdat Gijs Bakker en Yannick weer gingen spelen daarna wist Nick de stand naar 4-1 te tillen en Gijs Spee naar 5-1.
Een verdiende overwinning en ongeslagen kampioen.