Voorwedstrijd: Alliance F5 Olympia Haarlem F3/F4

Het is eindelijk zover de topper in de vierde klasser tussen Alliance en Olympia Haarlem. Maar voordat de wedstrijd begint hebben we allereerst een voorwedstrijd georganiseerd tussen Alliance F5 en Olympia Haarlem F3/F4.
De jongens verheugden zich erop. De voorwedstrijd werd een leuke wedstrijd, misschien spelen de jongens over een tijdje in de eerste elftallen. Er liepen bij beide teams aardig wat leuke voetballertjes rond. Alliance F5 kwam op voorsprong 1-0, daarna vocht Olympia zich goed terug in de wedstrijd, want ze bogen de achterstand om in een voorsprong 1-3. Daarna was het toch Alliance dat de aansluitingstreffer produceerde, 2-3 was ook de ruststand.
Na de pauze kwam Alliance op gelijke hoogte waarna de F5 nog een keer scoorde, 4-3 in het voordeel van Alliance was ook de eindstand. Ondertussen waren de eerste elftalspelers aan het inspelen. Nadat ze in de kleedkamer zaten rond de klok van 2 uur gingen we de jongens opstellen zodat ze hand in hand het veld op konden lopen met de eerste elftalspelers. Bijkomstigheid was dat Olympia Haarlem kampioen kon worden bij winst of gelijkspel.
Alliance 1 had de laatste tijd teveel punten laten liggen. Vooraf was er vuurwerk in de Alliance Arena was het heel erg druk. Nadat de jongens met de eerste elftalspelers het veld opliepen was er als afsluiting patatjes met limonade in de kantine. De wedstrijd tussen beide eerste elftallen werd 1-0 in het voordeel van Alliance, zodoende is Olympia nog geen kampioen.

2015 04 26 14.17.15