D4: Dubbele cijfers

Het was lekker weer om te voetballen. De wedstrijd zou om half 9 beginnen ware niet dat bij Zandvoort nog niet degene was die de shirtjes bij zich had, dus 5 minuten later dan gepland trapte de D4 af tegen Zandvoort D5.
We wisten dat we de uitwedstrijd dik hadden gewonnen, maar belangrijk zou het zijn als we ook een keer de nul hielden. De wedstrijd begon wat moeizaam, het liep nog niet echt. Pas na 10 minuten spelenkwam de D4 op voorsprong door goalgetter Maxime. Dus we gingen er maar goed voor zitten/staan. Kijken of de doelpuntenmachine nu wel weer eens op gang zou komen. Zandvoort kwam maar amper over de middenlijn, keeper Koen had dus weinig te doen. Niet veel later viel de 2-0 door Mick, die twee weken achtereenvolgens scoorde, maar dit was een hele mooie. Rand strafschopgebied tilde hij de bal de kruising in. Daarna ging het hard, een eigen doelpunt, Nick, Kwinten, Maxime en nog een keer kwinten bepaalden de ruststand op 7-0. De eerste helft werd er teveel met de bal gelopen ipv getikt. De tweede helft ging het beter alhoewel de scoringsdrift bleef een hele tijd achterwege. Wel een aanpassing in de opstelling, Daan die normaal gesproken altijd links achter staat, hij vraagt nooit naar iets, wilde nu graag een keer voorin spelen, dus wat heb de coach gedaan, Kwinten die linksvoor normaal gesproken speelt heb ik naar achteren gehaald en Daan linkerspits. Wonder boven wonder is er ook op deze positie een talent naar voren gekomen, Daan deed het voorin prima. Enfin pas na een kwartier spelen werd er eindelijk weer gescoord, gezien het veldoverwicht, dit keer was het topscorer Brody die de 8-0 in het mandje schoot. Vanaf de tribunes werd er al geroepen 10, 10, 10. De jongens gingen op jacht naar de dubbele cijfers via Tom werd het 9-0, maar het toetje werd voor het eind bewaard, er werd rond het strafschopgebied veel getikt, totdat iemand op een goede positie stond om het af te ronden, uiteindelijk was het Brody die de bal met buitenkant voet in de kruising schoot 10-0. Jongens we hebben weer genoten van jullie!!

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij de Koninklijke (Real Madrid)……..