D7M durven NIET op de foto met de knappe boys van de D4

Ook namens de D7M en de knappe boys van de D4 wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar. De kemphanen van het voetbal, van Alliance, stonden dit keer tegen over elkaar (Robin de Zwart en Erwin van Baarle).
Ook dit betrof de aftrap van 2015. Met al deze wedstrijden die op deze 4 januari gespeeld werden heb ik gezien dat er veel publiek langs de kant stond.
We hadden er zin in om de meiden van de D7 voetballes te geven, het liep allemaal anders. Na de maand december waar één oefenwedstrijd werd gespeeld, de overige werden afgelast ivm het weer, toch bleef de D4 niet stilzitten gezien de vaders zonen wedstrijd, waar een ander D-team op een klein veld de vaders zonen wedstrijd speelde een aantal weken geleden, had de D4 veel vaders en evenveel zonen op de been gebracht dat we gewoon op een groot veld konden spelen, daarnaast was er nog een uitstapje naar de sportschool.
Maar goed we gaan weer beginnen, vooraf wisten we dat het moeilijk zou gaan worden, tegen de kampioenen van de jongenscompetitie. De D4 trad met een gehavend team aan, enkele topspelers waren er nog niet bij, die genoten nog van hun vakantie, immers we hadden 3 jongens (Tijs, Colin en Thomas) erbij. Op alles werd de D4 afgetroefd. Waar we bijna elke wedstrijd gewend zijn om op de helft van de tegenstander te voetballen werd er zondag eigenlijk alleen maar op eigen helft gespeeld. De meiden waren ten eerste tweede jaars, D4 had er maar 4 tweede jaars, de meiden waren 2 koppen groter dan onze boys, dus ook fysiek hadden we niets te vertellen. Ook in 2015 heeft de D4 alles voorelkaar, een vaste scheidsrechter en een fotograaf heeft de D4 in dienst.
Met geen één kans druipten de jongens af, waar waarschijnlijk nog de oliebollen en de appelflappen dwars zaten. Daarna was het tijd voor de fotosessie, de mannen van de D4 stonden er al klaar voor, helaas de meiden durfden niet met deze stoere boys op de foto te gaan. Dit seizoen gaan we het dunnetjes over doen tegen de D7M.
In de najaarscompetitie wacht de D4 nog 2 wedstrijden, a.s. zaterdag te beginnen thuis tegen de Koninklijke en die week daarop in Heemskerk tegen ADO`20. Kijken of de mannen van de D4 de tweede plaats kunnen vasthouden alvorens op 24 januari de voorjaarsreeks start met mooie en veel wedstrijden voor de D4.

D4D7M