Alliance E6 rolt DSS E11 na rust op

Na het zwaar bevochten gelijkspel tegen UNO van vorige week, hadden we veel zin in de uitwedstrijd tegen DSS E11. Het was een mooie dag om weer eens drie punten mee terug naar de Zeedistelweg te nemen.

In het begin van de eerste helft ging het gelijk op. Gaandeweg werd er door Alliance meer druk gezet. Aanvallers Rijk, Tomas en Ybo werden steeds gevaarlijker en de mogelijkheden kansrijker.

Meerdere keren werd er hard op doel geschoten, maar de keeper van DSS keepte de wedstrijd van zijn leven. Gelukkig vond Tomas toch een gaatje in de verdediging en prikte nog voor de rust de 0-1 binnen.

De tweede helft liet een heel ander beeld zien. DSS werd door Alliance steeds verder teruggedrongen waardoor Sepp, Guus en Zeker steeds meer vooruit konden voetballen. De aanvallen van Alliance werden gevaarlijker en gevaarlijker. Het duurde dan ook niet lang voordat Tomas de 0-2 voor zijn rekening nam. Hierna ging het snel.

Alliance speelde frank en vrij de bal naar elkaar over. Mesi scoorde zowel de 0-3 als de 0-4 en Rijk liet het net voor de vijfde keer bollen met een goed schot. Ook Gijs pikte weer een doelpuntje mee. Dat er ook bij ons een bal in het doel tussendoor glipte kon de pret niet drukken, want Ybo kreeg na een ijzersterke wedstrijd loon naar werken en zette de eindstand 1-7 op het scorebord.