Monsterscore E7 tegen DEM (14-0)

Vooraf dachten we al, dit zal wel een monsterscore worden, de eerste wedstrijd van het seizoen had DEM verloren met 0-28 van Bloemendaal. We begonnen aanvallend tegen DEM E11, het eerste doelpunt viel pas na ongeveer 10 minuten op aangeven van Maxime scoorde Tijs beheerst de 1-0. Na heel wat goede combinaties scoorde Tijs de 2-0. Na de 2-0 scoorde Collin een zuivere hattrick wat de 5-0 opleverde. DEM kwam eigenlijk niet over de middenlijn. Finley stond de eerste helft op doel, maar kreeg de hele eerste helft geen bal, Kit speelde wat naar voren en Mika als laatste man. Met de snelheid van Max profiteerde Collin die de eerste helft ook nog eens de 6 en 7-0 maakte, de 7-0 was de mooiste, een corner van Maxime waarna Collin raakkopte.

De tweede helft begonnen we met Maxime op doel, hij kreeg de tweede helft welgeteld 1 terugspeelbal toegespeeld. We maakten ons op voor nog een aantal doelpunten. Eerste scoorde Tijs de 8-0, Pjotr de stofzuiger op het middenveld scoorde de 9 en de 10e, waarna onze nieuwe aanwinst, hij speelde z`n tweede wedstrijd voor de E7, z`n eerste doelpunt maakte, dus de 11-0 liet aantekenen. Het was aan de keeper van DEM te danken dat het niet meer werd, veel ballen had hij klem vast. Ik was tevreden met het vertoonde spel, mooie combinaties (1 van de ouders van DEM dacht dat we al jaren samenspeelde, maar het was pas ons 6e wedstrijd en ook dacht ze dat we een paar keer in de week trainen, gezien de hele mooie combinaties), maar jammer dat we heel veel doelrijpe kansen omzeep hielpen. Uiteindelijk werd het door Tijs, Kit en Collin, z`n zesde van de wedstrijd, 12, 13 en 14-0.

Op naar volgende week, waar in Heemskerk ADO`20 op ons staat te wachten!!!