Het talententeam van de E7 wint toernooi van SV Koedijk


O,o, wat was het spannend of het droog zou blijven en ja hoor het was droog, dus er kon lekker gevoetbald worden door de jongens. Dit keer hadden we een vaste keeper op doel die het geweldig deed. Onze eerste wedstrijd speelden we tegen Koedijk E8, vooraf had ik me al verdiept in de teams die in onze poule zitten, dit moest een makkie worden en we wonnen die wedstrijd ook met 0-3 door doelpunten van Maxime, Max en Quinten. De wedstrijden duurden ongeveer 20 minuten, alle jongen hadden weer zin om een balletje te trappen. Onze tweede wedstrijd volgde,Sporting Krommenie E7, ik dacht het wordt een makkie maar het oude spel van de E7 met Gijs in de hoofdrol kwam in die wedstrijd weer naar voren, dus goed combinatievoetbal waar de E7 bekend omstaat.

We kwamen met 1-0 voor door goed samelspel van onze voorhoede Tijs, Max en Maxime, die laatste scoorde alweer z`n tweede doelpunt van het toernooi. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald door Tijs die een een minuut voor tijd de bevrijdende 2-0 in het net prikte, daarvoor hield keeper Jelmer ons prachtig op de been. Na deze wedstrijd hadden we iets langer pauze zodat welekker met de jongens wat kunnen drinken.
Onze derde wedstrijd volgde, Jong Holland of zoals de spelers zeiden Jong Oranje, uit Alkmaar, dit werd ook geen gemakkelijke wedstrijd maar door goed verdedigingswerk van Mika en Kit bleef het lang 0-0, maar ja wil je het toernooi winnen, moest ook deze wedstrijd gewonnen worden, want onze sterkste tegenstander uit de poule Vrone E7 uit Sint Pancras had al 2 punten verloren in hun eerste wedstrijd. Uiteindelijk won de E7 door de motor op ons middenveld Guido naar een prachtige pass op Quinten die de 1-0 binnentikte.
Na de drinkpauze stond onze zwaarste wedstrijd te wachten, we wisten dat we aan een gelijkspel genoeg hadden om de toernooiwinst te pakken. De jongen speelden de wedstrijd slim, er werd fantastisch gespeeld door onze dribbelkoning Max met Tijs en Maxime voorin kregen we kansen. Vrone speelde in het zelfde shirtjes als Alliance dus ja we hadden hesjes meegenomen. Met goed verdedigingswerk van Mika, Gijs en Kit en onze sluitpost Jelmer gaven we geen kansen weg. Op het middenveld had Guido en Quinten alles onder controle, uiteindelijk was Maxime de matchwinnaar door de 1-0 binnen te prikken.
Alliance E7 pakte de hoofdprijs inde vorm van een gouden voetbalschoen. Jongens jullie hebben verdiend gewonnen met alle wedstrijden nul doelpunten tegen. GROTE KLASSE!!!!
Op naar maandag waar amstelveen Heemraad op ons staat te wachten!!

alt