Alliance F7 kampioen

Afgelopen zaterdag is Alliance F7 met een fraaie 7-1 uitoverwinning bij UNO kampioen geworden in de 5e klasse voorjaarscompetitie. Het was nog even wachten op de uitslagen van de naaste belagers, maar omdat die de punten lieten liggen is onze F7 met nog 2 wedstrijden te spelen al niet meer in te halen. Daarmee is de F7 ook meteen de eerste voorjaarskampioen van Alliance!!
De eerstejaars pupillen van de F7 hadden in de 6e klasse najaarscompetitie al goed gevoetbald en promoveerden na de winterstop door naar de 5e klasse voorjaarscompetitie. (op de volgende pagina link naar youtube)
In die hogere klasse ging het eigenlijk alleen nog maar beter en werden met goed voetbal, mooi overspelen en een grote inzet en strijdlust de tegenstanders opgerold. Alle wedstrijden werden onder vaak barre omstandigheden overtuigend gewonnen, ook tegen teams waar in de najaarscompetitie nog van was verloren. En belangrijker nog, alle 10 spelertjes hebben met enorm veel plezier gevoetbald. Nu nog de laatste wedstrijden en toernooi spelen en dan wacht voor de F7 op 8 juni de huldiging bij Alliance.
Het kampioenschap kwam tot stand door de balvaste keepers Alex en Chiel (die beiden ook als middenvelders prima uit de voeten kunnen), de niet te passeren verdedigers Guus, Menno en Vlada, de technisch vaardige middenvelders Floris, Maas en Sybren en ons trefzekere spitsenkoppel Daniel en Tim.
Alex, Chiel, Daniel, Floris, Guus, Maas, Menno, Sybren, Tim en Vlada van harte gefeliciteerd met dit fraaie kampioenschap in jullie eerste F-jaar.
Bijgaand een impressie van de kampioenswedstrijd bij UNO, geniet van de mooie beelden.

http://www.youtube.com/watch?v=ff9E_z89e7c&feature=youtu.be