E7 laat kans liggen

Ook de E7 kan slechte wedstrijden spelen. Vandaag was zo`n dag dat niets lukte. Met vorige week de topper bij RCH in het achterhoofd, we speelden daar 1 van onze beste wedstrijden van het seizoen. Er moest vandaag gewonnen worden om toch nog bij te blijven, ook omdat RCH bij THB moest spelen, uitslag was toen nog niet bekend bij de E7, inmiddels blijkt RCH verloren te hebben met minimaal verschil, dus als we gewonnen hadden kwamen we op 1 punt, maar het liep helaas anders.

We begonnen met Maxime op doel, achterin Finley en Mika, Kit zoals de laatste weken beginnend als wissel, met de Messi (Max) achter de spitsen trokken we richten het doel van onze tegenstander DIOS E6.

DIOS met allemaal 2e jaars jongens in de gelederen begon sterk aan de wedstrijd, de E7 kwam maar niet in z`n spel, Dios kwam op een terechte 0-1 voorsprong maar voor de rust hadden we de hulp van de keepernodig toen Guido op doel schoot en de keeper de bal losliet. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, nu met Mika op doel maar de E7 kreeg toch nog een handvol kansen om op voorsprong te komen, maar de bevrijdende treffers kwamen er niet, vooral Tijs en Colin hadden een paar keer uit kunnen halen om de keeper te verschalken. Zoals zo vaak in het voetbal viel de treffer aan de andere kant waar keeper Mika niets aan kon doen.

Nu met Pjotr en de ongrijpbare Max op het middenveld kregen we nu ook weer veel kansen op de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd probeerden we toch achter 1 op 1 te spelen door Kit en Guido naar voren te laten spelen en Finley als laatste man wat natuurlijk risico`s inhield, maar ja we hadden keeper Mika nog die een hard schot schitterend pareerde. Uiteindelijk viel ook nog de 1-3. Maxime kreeg nog een mogelijkheid om te scoren maar uiteidelijk bleef de E7 aan de verkeerde kant van de score.

Dus jongens gezien de andere uitslagen hebben we nog een klein kansje, volgende week naar Overbos, dus gaan we er weer vol tegenaan.