F3 haalt 3e plek in Bloemendaalse hitte


De 1e wedstrijd ging de F3 weer ouderwets slaperig van start. Dat was jammer, want die dekselse Terrasvogels deden dat niet. Met een flinke knal opende een behendige linkspoot de score, even later volgde de 2-0 eveneens uit een hard schot. Onhoudbaar voor onze dappere keeper Mika. Dat leek op een slachting uit te draaien, maar via een handige goal van Rif scoorden we de aansluitingstreffer. Verder kwam het niet, want er volgde – letterlijk en figuurlijk – nog een doffe knal: 3-1

In de 2e wedstrijd leek het van kwaad tot erger te gaan. Al snel liep de achterstand – ondanks fantastisch keeperswerk van Anna - op tot 0-2. De ommekeer kwam mede door een wanhoopszet van de technische staf: Luca in de spits. Dat had ze nog nooit gedaan, maar met haar tomeloze inzet zorgde ze voor onrust in de VSV-defensie. En uit een corner van Luca maakte Ole heel knap de 1-2. De F3 rechtte de schouders, Kit en Rif lieten niemand meer langs, Sterre gaf goede passjes naar de spitsen en tot grote vreugde van alle groenzwarten scoorde Maxime door een slim genomen corner de 2-2.
In de laatste wedstrijd werd en gestreden met Bloemendaal om de derde plek. Bij winst zouden we zelfs nog tweede kunnen worden. Met Gijs op doel hielden we de nul, maar ondanks stormachtig aandringen van het dames-duo in de spits (Jill & Luca), ondersteund door de weer ontembare Anna, kwamen we niet tot scoren. 0-0 dus en een fraaie 3e plek!