Alliance ’22 Zo1 Ripperda Zo1

zondag 2 november 2008

In tegenstelling tot Alliance doet Ripperda dit jaar volop mee in de strijd om de bovenste plaatsen. In de wedstrijd was daar echter niet veel van te merken. Brutaal meldden de groenzwarte leeuwen zich veelvuldig in de buurt van Ripperda-keeper en het duurde dan ook niet lang tot de 1-0 op het scorebord vermeld stond. Sterker nog, als Wessel Meekel zijn vizier wat scherper had gesteld, dan waren we met 2-0 aan de thee gegaan.

Ondanks de stimulerende woorden van trainer Faber tijdens de rust begon Alliance niet scherp genoeg aan het tweede bedrijf, waardoor de 1-1 niet lang op zich liet wachten. De resterende 40 minuten lieten een gelijkopgaande strijd zien. Het noodlot sloeg voor Alliance echter toe in de slotminuut. Waar vriend en vijand zich al hadden verzoend met een gelijkspel, wist Ripperda in een onoverzichtelijke scrimmage alsnog de bal in het Alliance-doel te frommelen en weer een schlemielige nederlaag was een feit. De teleurstelling was dan ook erg groot…

Dit was de vierde keer dit seizoen dat we in de laatste minuut een goal tegen kregen en die vier goals hebben ons bij elkaar al zes (!) punten gekost.

Goed, uithuilen en opnieuw beginnen dus maar weer, want a.s. zondag speelt Alliance om 14.30 uur uit tegen Olympia Haarlem.

Kom allen om ons vlaggenschip naar de overwinning te supporten!