Eerste overwinning MC1 dit seizoen

Het ongelofelijke is gebeurd!!!! De meiden van de MC1 hebben op de slotdag van de competitie met 1-0 gewonnen van DSS C4. Het contrast kon niet groter zijn.

Vorige week de uitwedstrijd met 16-0 verloren. (grootste nederlaag tot nu toe). Een week later getergd opnieuw de wei in om een en ander recht te zetten. Aangevuld met een paar jongens van andere C teams, gingen de acht meiden er vol tegenaan.

DSS wist niet wat ze overkwam. Vorige week nog een makkelijke overwinning en nu zelfs in de verdrukking. Wat resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong in de eerste helft. In de tweede helft werd Alliance teruggedrongen. Zelfs de keeper van DSS kon het niet meer aanzien en trok mee in de aanval. Daardoor kwamen er voor Alliance een paar hele grote kansen in de counter.

Helaas werden ze niet verzilverd. Echter toch standgehouden tot het einde. Knap gedaan meiden (en natuurlijk ook jongens). In ieder geval een mooie afsluiting van een toch wel moeizaam seizoen. Volgend seizoen gaat de MC1 voor meer. Nu nog een paar leuke toernooien en daarna een welverdiende zomervakantie. Veel succes volgend seizoen.