JO13-3 wint oefenwedstrijd bij ODIN`59 2-4

Het was een competitieloze zaterdag voor de JO13-3, maar voor de mensen die ons echt kennen regelen we vrijwel altijd een teambuildings uitje of een oefenwedstrijd.

Dit keer werd het een oefenwedstrijd in Heemskerk tegen ODIN`59 JO13-5. Een team dat een klasse hoger speelt in de middenmoot. Op het hoofdveld stond onze wedstrijd geprogrammeerd. 15 spelers hadden we tot onze beschikking. We begonnen wat eerder aan onze wedstrijd, na vorige week een prima wedstrijd op de mat gelegd te hebben tegen de koploper. De eerste helft ging gelijk op, we moesten ff in ons ritme komen want na 10 minuten lag de bal in het netje, net als vorige week werd er niet goed gedekt  bij de corner. Daarna werd er goed gespeeld, via Koen kwamen we verdiend op 1-1, aan beide kanten kleine kanjes, de teams waren aan elkaar gewaagd. 1-1 was de ruststand. De 2e helft was amper begonnen of ODIN scoorde de 2-1, niet veel later kapte TIdiane mooi de bal in het strafschop gebied en dan uit te halen , en weer was het gelijk 2-2. Zoals gezegd er werd goed gespeeld, we zette ODIN mooi vast op eigen helft, af en toe was het oppassen op de counter, maar er werd prima verdedigd, iedereen werkte hard. Op de training doen we op maandag veel conditie oefeningen, dat kon je ook zien in de wedstrijd, de boys waren veel fitter dan ODIN. Er werd 60 minuten lang gebikkeld, via Olivier 2-3 en Gijs die een vrije trap mooi over de keeper schoot 2-4. Dit was ook de eindstand van deze leuke wedstrijd.

Volgende week zijn we toe aan een welverdiende vakantie, sinds 2 maart zijn we met de boys iedere zaterdag op pad geweest.