Veel trouwe & nieuwe sponsors voor het KiKa rad van avontuur

DOET U OOK MEE ALS SPONSOR VAN HET RAD?

De toernooicommissie van Alliance22  is op dit moment druk doende om sponsors te verzamelen voor het Kika- Rad dat weer twee dagen gaat draaien tijdens het komende Kika Alliance Jeugdtoernooi eind mei.

 Winkels, bedrijven en ondernemers binnen en buiten de regio worden daarvoor persoonlijk benaderd met de vraag of ze een of meerdere prijzen beschikbaar willen stellen voor het Kika- rad waarvan de eindopbrengst volledig naar Kika gaat. Een goed doel dat Alliance22 al vele jaren van harte steunt.

 

We zijn verheugd te merken dat er een groot aantal trouwe sponsoren is dat elk jaar weer meedoet. Vooral omdat zij het gekozen  goede doel willen steunen. We merken echter ook nieuwe belangstelling onder bijvoorbeeld bij wat internet bedrijfjes en nieuwe ondernemers in de regio, zoals een aantal winkels in de Amsterdam Style Outlet in Halfweg die hard aan de weg timmeren om meer belangstelling te krijgen. Er is ook een slager in de buurt die twee heerlijke grillworsten weggeeft en een  bekende snoepwinkel die zakjes snoep voor de kids beschikbaar stelt.
 

We kunnen nog altijd prijzen gebruiken zodat we op de beide toernooidagen weer drie rondes kunnen draaien met zoveel mogelijk prijzen om de winkans van de deelnemers te vergroten. In feite kunnen we van alles een prijs maken als het maar een nieuw artikel is.
 

Wilt u een of meer prijzen beschikbaar stellen dan kunt u contact opnemen met  Jan Hakker (06-57630823) of Robin de Zwart (06-15181884) van de toernooicommissie.
Of stuur een mail naar j.hakker26@kpnmail.nl of robinvoetbal@upcmail.nl.
Na afspraak komen wij dan de prijs bij u ophalen binnen de regio Haarlem en omliggende gemeenten.

Hartelijk dank!

Namens de Toernooicommissie

Jan Hakker

Raddraaier


Toernooi Site2024 002 1080