Zomer 2024: ProCamp voetbalkamp komt weer naar SV Alliance’22

Procamp Logo 2022

Een droomweek. In de zomer kunnen enthousiaste jongens en meiden tussen 7-14 jaar dit beleven bij het 5-daagse voetbalkamp (thuis slapen) van ProCamp. De week staat in het teken van vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden maken en… even weg uit de digitale wereld. Dat is waar ProCamp voor staat.

 

Specialist

ProCamp is marktleider in Nederland op het gebied van voetbalkampen (met en zonder overnachting). Door hun jarenlange ervaring, hoge klantwaardering (8,8 gemiddeld) én de niet leuk is geld terug garantie, is ProCamp voor ons een goede partner gebleken.

 

Langdurige samenwerking

Dit jaar komt ProCamp voor de 11e keer naar onze club. Het bestuur van SV Alliance’22 is blij met de samenwerking: “In de rustige zomermaanden zijn er activiteiten op het complex en met de inkomsten kunnen we in onze jeugdafdeling blijven investeren. Een win-win situatie voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”

Datum 2024

Komend jaar kun je kiezen uit drie weken:

  • 22 t/m 25 juli (5-daagse)
  • 29 t/m 31 juli (3-daagse)
  • 26 t/m 30 augustus (5-daagse)

Iedereen van 7 t/m 14 jaar uit de regio is welkom. Het maakt niet uit van welke club je lid bent.
 

Inschrijven

Op 14 januari opent de officiële inschrijving op de website van ProCamp (www.procamp.nl) met een gave vroegboekactie. Alle jeugdleden van SV Alliance’22 kunnen zich vanaf dat moment inschrijven met exclusieve voordelen. Wat dat zijn? Dat geheim lees je nu hier....


Procamp Logo 2022