14K Kidsrun 2023 in de Johan Cruijff ArenA (Gratis deelname!)

Klaar voor een sportief feestje?

Doe jij mee aan de Cruyff Legacy Kids Run op 2 april 2023? Ren net zoals jouw favoriete voetballers in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en haal geld op voor de Cruyff Foundation, zodat we andere kinderen, voor wie dat niet vanzelfsprekend is, ook kunnen laten sporten.

Schrijf je in via 14Krun.nl, maak je een eigen actiepagina, ga op zoek naar sponsors en zorg dat je op 2 april lekker fit aan de start staat!

Johan Cruijff zei: ‘Als je iets voor een ander kan doen, dan moet je dat doen’

Cruyff Legacy Kids Run, tof voor jou, waardevol voor andere kids!

Groetjes Cruyffie (zie ook alle bijlages)

 

De Cruyff Foundation organiseert een Kids Run tijdens de Cruyff Legacy 14K op 2 april 2023. Dit is hét gratis sportieve evenement van de Cruyff Foundation met start en finish in de Johan Cruijff ArenA. Hoe gaaf is dat?! Wij zouden het geweldig vinden als jullie dit evenement onder de aandacht zouden willen brengen. Benieuwd hoe de editie van vorig jaar eruit zag? Check dan de 14K Aftermovie 2022!


Via deze link kun je meer informatie vinden over de Kids Run: https://acties14k.cruyff-foundation.org/kidsrun. De Cruyff Legacy is er ook voor volwassenen! Zo is er óók een 14K Run, een 5K Run en een 14K Walk.

 

22308 Poster Cruyff Kids Run A3 V3 2 LR