Nieuw Meisjes voetbalkamp

Procamp Logo 2022

Alliance en ProCamp organiseren al jaren voetbalkampen tijdens de zomer- herfst- en voorjaarsvakantie. Op 3 mei staat er weer een clinic gepland (er zijn nog een paar plekken beschikbaar). Ondertussen is ook de inschrijving voor de zomerkampen gestart. Dit jaar hebben we een primeur:

 

Speciaal voor de meiden van sv Alliance’22 organiseert ProCamp van 18 t/m 20 juli een 3-daagse voor, door en met meiden. Ben je van 7 t/m 14 jaar? Samen met je vriendinnen beleef jij de tofste dagen van de vakantie en ga je met elkaar de nieuwste oefeningen doen. Tijdens de dagen is er voldoende tijd voor ontspanning en maken jullie veel pret met de animatie en de trainersstaf.

Toptrainsters (Chelly Drost & Mariam Ahadouch)

De voetbaldagen staan onder leiding van Chelly en Mariam van Youth Ability. Chelly is oud-jeugdinternational en op dit moment speelster van het Nederlands zaalteam. Zij heeft jarenlange ervaring als trainster bij ProCamp en weet als geen ander hoe jij de drie leukste dagen van je vakantie kan beleven.

Aanmelden kan via ProCamp

Ga snel naar de site (https://www.procamp.nl/meisjesvoetbaldagen-haarlem.html) voor meer informatie of je in te schrijven.

Meisjes voetbalkamp Haarlem