ProCamp voetbalkamp in de zomervakantie

Procamp Logo 2022Het leukste voetbalkamp van Nederland komt in de zomervakantie weer naar Haarlem

 

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat.


Succesvolle samenwerking

Voor het 9e jaar op rij werken we samen met de specialist op het gebied van voetbalkampen. Het bestuur is dan ook blij met de samenwerking: “In de rustige zomermaanden zijn er activiteiten op het complex en met de inkomsten kunnen we in onze jeugdafdeling blijven investeren. Een win-win situatie voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”


Meer info

Vanaf 1 januari is de website van ProCamp (www.procamp.nl/voetbaldagen-haarlem.html) geheel up-to-date en kun je daar alle informatie over de kampen van 18-22 juli, 25-29 juli en 22-26 augustus vinden.

Inschrijven

Op 16 januari opent de officiële inschrijving voor het voetbalkamp. Wel krijgen alle jeugdleden van Alliance’22 24 uur voorsprong en kunnen zich vanaf 15 januari al inschrijven met diverse cadeaus (eenmalige vroegboekactie). Wat dat is? Dat blijft nog even geheim.

PC22 Social Media Haarlem