Keeperstrainingen jeugd

We zijn weer gestart met de keeperstrainingen bij de jeugd.


- Onderbouw O-10, O-11 O-12

Aangezien we gemerkt hebben dat teams wel drie of vier geïnteresseerden hebben omdat ze telkens weer van keeper gaan wisselen, zijn we tot de volgende conclusie gekomen:
Keeperstraining is voor keepers uit de volgende jongens- en meiden teams: Onderbouw O-10, O-11 O-12.Woensdag Veld 2: 16:45 uur olv Siep Berkelmans en Mara Versteeg.

Hierbij is wel de vereiste dat de keepers minimaal 1 helft per wedstrijd keepen, met de ambitie om vaste keeper te worden.

- Bovenbouw O-13, O-14, O-15, O-16, O-17 en O-19.

Selectiekeepers in overleg met keeperstrainer Ferry Nanai. Hierbij spreekt het vanzelf dat alleen keepers die vast op doel staan deelnemen.

Vrijdag van 16 tot 18 uur gaat Ferry Nanai aan de slag met de selectiekeepers van de Meiden O15 en MO 19, evenals die van JO13 tot en met JO19.
Dat is door Ferry naar leeftijd opgedeeld in 2 verschillende uren, maar kan worden veranderd worden in samenspraak met de betreffende keeper/keepster.

 

De Technische staf van Alliance'22 wil inzetten op goede keeperstrainingen. Daarom zal er echter wel een duidelijke keuze gemaakt moeten worden welke spelers dat per onderbouw-team zijn. Zij gaan de komende maanden meedoen met de keeperstrainingen.

De selectie-keepers zijn verplicht om met Ferry Nanai tot één trainingsmoment per week te komen, puur in het kader van de eigen ontwikkeling.
Daar zal de HJO de keepers en hun trainers over spreken, om dan tot de juiste tijdsindeling te komen.