Zomer 2021: De ProCamp voetbalkampen keren terug!

Zomer 2020 De ProCamp

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. Alliance’22 is blij dat ProCamp wederom voor twee voetbalweken te gast is. Lees hier meer over de jubileumeditie van de voetbalkampen, de inschrijving en de vroegboekactie voor Alliance leden.

 

We hebben een gek jaar achter de rug. Eerder gestopt met school en er is natuurlijk al weken geen competitievoetbal meer. Toch hebben we er alle vertrouwen in dat dit in 2021 allemaal weer kan. En dat is iets om naar uit te kijken …


Jubileumeditieprocamp 2006 2021

ProCamp bestaat 15 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren. Het allerbeste van de afgelopen 15 jaar komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast geven ze aankomend jaar extra veel prijzen weg. Een extra bijzondere editie dus.


Samenwerking

Al bijna 10 jaar is ProCamp in de zomervakantie te vinden op ons complex. Voorzitter Robert Graat is blij met de samenwerking: “In de zomerstop zijn de kampen een welkome extra activiteit voor thuisblijvers. Reacties van de deelnemers zijn ieder jaar weer enthousiast. ProCamp zorgt voor een uitdagend programma en een vlekkeloze organisatie, terwijl Alliance ’22 de faciliteiten en lunch verzorgt. Zo maken we de zomerkampen tot een succesvolle win-win formule voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”


Aanmelden

Vanaf 15 januari is het mogelijk om in te schrijven voor een van de twee voetbalweken in de zomervakantie. Wees er snel bij.
Kijk voor meer informatie over de data en de Corona-garantie op de website van ProCamp: https://www.procamp.nl/voetbaldagen-haarlem.html


Let op! Vroegboekactie voor Alliance leden

Alliance leden krijg je gelegenheid om al vanaf 14 januari in te schrijven. Deze week ontvangen alle leden een nieuwsbrief met een uitleg over de 15 uur durende vroegboekactie. Hou je mail dus in de gaten.

Zomer 2020 De ProCamp

Zomer 2020 De ProCamp

Zomer 2020 De ProCamp

Zomer 2020 De ProCamp

Zomer 2020 De ProCamp