Alliance '22 Stay at Home Challenge

Alliance 22 Stay at Home Challenge

Beste ouders en jeugd spelers, nu we niet kunnen voetballen heeft Tony leuke challeges bedacht. Jullie ontvangen ieder maandag en vrijdag een challenge, die voor iedere leeftijdsgroep 'op maat' is gemaakt.

Ouders let op!
De opdrachten komen via WhatsApp binnen. Willen jullie de kids op weg helpen, voor zover dat nodig is? Via de teamleider/trainer hebben jullie informatie over de challenges ontvangen. Vraag er even naar, als het niet duidelijk is overgekomen.

Het is de bedoeling dat spelers hun puntenscore en een filmpje van hun challenge, via WhatsApp doorsturen naar hun teamleider/trainer. Doe dat alleen als Alliance ‘22 toestemming van ouder en kind heeft om het allerleukste filmpje op de site of social media van Alliance ’22 te plaatsen met jouw naam en teamnaam erbij. De challenges zijn zo bedacht dat ze thuis, in de tuin of in de buurt kunnen worden gedaan (denk aan 1,5 meter afstand). Als iedereen van het team meedoet, krijgen jullie extra punten.

De beste, leukste, grappigste filmpjes worden op Instagram / Facebook gepost. De eerste challenge is al gestart, dus zet hem op allemaal!

Insta Facebook