Uitnodiging 12 januari: Clinics van Master Voetbal Plan

Voetbalschool Master Voetbal Plan (MVP) bereid zijn activiteiten bij Sv Alliance’22 uit. De  vereniging en de voetbalschool werken vanuit dezelfde voetbalvisie. Dat bevalt zo goed, dat de voetbalschool op zondagmiddag meer activiteiten gaat ontplooien. Nieuwe deelnemers kunnen zich in januari al inschrijven. Wil je kennis maken?
Meld je dan aan voor de GRATIS MVP-clinics op zondagochtend 12 januari (zie flyer onder aan dit bericht). 

Master Voetbal Plan voetbalschool Haarlem Alliance22

De samenwerking tussen sv Alliance ’22 en Master Voetbal Plan is in januari 2019 als proef gestart. Dat is van beide kanten goed bevallen. We hebben dezelfde visie op jeugdvoetbal. Voetbalplezier, persoonlijke aandacht en de individuele ontwikkeling staan daarin centraal, ongeacht het startniveau van de spelers. Deze visie is de basis van het voetbalprogramma dat Master Voetbal Plan speciaal heeft ontwikkeld voor jongens en meiden van 7 t/m 14 jaar. Daarmee onderscheid Master Voetbal Plan zich van andere voetbalscholen die primair focussen op prestatie en talent.
 

In 2020 breid MVP het aantal trainingsblokken op zondagmiddag stapsgewijs uit van twee naar vier uur. De samenwerking met de voetbalschool is in eerste instantie gestart om leden van sv Alliance ’22 extra mogelijkheden te bieden maar Master Voetbal Plan staat ook open voor voetballer(tje)s van buiten de club.

Sterke punten van Master Voetbal Plan:

  • Geen wachtlijst, direct starten                                
  • Laagdrempelig
  • Uniek voetbalprogramma                                        
  • Spelend leren
  • Gekwalificeerde trainers                                           
  • Geen prestatiedruk
  • Persoonlijke aandacht
  • Kleine groepen                                              

                                              

Meer informatie over de clinics op 12 januari vind je in de flyer hieronder.

Wil je alvast een eerste indruk, check dan hier het filmpje "Beleef Master Voetbal Plan in 2 minuten".

Bijlagen:
Bewaar het bestand Flyer kennismakingsclinic 12-01-2020.pdfFlyer kennismakingsclinic 12-01-2020.pdf1362 kB10-01-2020 12:12