Grote Clubactie 2010 (E- en D-groepen)

Beste Alliancers,

Hierbij wat mededelingen over de Grote Clubactie 2010 (E- en D-groepen)

De werkwijze is weer hetzelfde als in voorgaande jaren, maar voor de nieuwkomers wordt nogmaals kort uitgelegd hoe aantrekkelijk het is om voor Alliance, en daarmee ook voor jezelf, loten te verkopen. Van elk verkocht lot van € 3,00 krijgt de verkoper minimaal € 0,50 en maximaal € 0,95 en wel als volgt:

- Verkocht lot 1 t/m 25 levert € 0,50 per lot op;

- Verkocht lot 26 t/m 50 levert € 0,65 per lot op;

- Verkocht lot 51 t/m 75 levert € 0,80 per lot op;

- Verkocht lot 76 en meer levert € 0,95 per lot op.

Enkele belangrijke data:

  • Vanaf zaterdag 4 of zaterdag 11 september ontvang je een voorintekenlijst van je leider, waarop een ieder die bij jou loten wil kopen zich kan inschrijven. Hiervoor heb je een aantal weken de tijd.
  • Als er nog behoefte is aan intekenlijsten dan heb kun je die downloaden. Klik >>> HIER <<<.
  • Vanaf zaterdag 25 september stop je jouw voorintekenlijst in een doos die dan klaar staat in de bestuurskamer. Maak voor de zekerheid een kopie van je lijst(en) voor jezelf !
  • Zaterdag 2 oktober krijg je jouw lijst weer terug van jouw elftalbegeleider met daarbij het aantal loten dat op jouw lijst staat. Nu heb je vervolgens drie weken de tijd om iedereen zijn of haar loten te brengen in ruil voor het lotengeld.
  • Maandag 25 oktober en maandag 1 november (dus niet eerder) breng je het lotengeld mee naar Alliance bestuurskamer op het Haarlem terrein, waar ik in de bestuurskamer aanwezig zal zijn, en ontvang jij jouw terecht verdiende premie. Doe dit samen met je ouders want voor de meeste van jullie is het Haarlem terrein best wel een stukje fietsen!
  • Donderdag 25 november vindt de trekking plaats.
  • Zie voor het prijzenpakket http://www.degroteclubactie.nl/

Het spreekt voor zich dat het niet verplicht is om loten te verkopen, of dat het er gelijk heel veel moeten zijn. Ook een paar verkochte loten draagt dat belangrijke steentje bij, waardoor wij hier met veel plezier kunnen voetballen.

Naast een sportief voetbalseizoen wens ik jullie heel erg veel succes toe met de lotenverkoop.

Hans Homburg

Ook dit jaar worden de drie beste lotenverkopers verrast met een mooie voetbal

Vergeet niet je naam, adres en elftal op elke lijst te schrijven!

Mochten er wijzigingen in de datums komen dan meld ik dat via deze website