Ongebruikte trainingspakken graag terug naar de club

Vorig seizoen hebben we aan alle trainers de grijze Alliance trainingspakken uitgereikt. Dat was een eenmalige actie in het kader van de nieuwe wedstrijdtenues en het 100 jarig bestaan van Alliance. We zien dat deze actie veel succes heeft en dat onze trainers zo goed herkenbaar zijn als ze met de training op het veld of tijdens een wedstrijd langs de lijn staan. We willen deze actie dus graag door gaan zetten. 

Voor het lopende jaar hebben we geen nieuwe trainingspakken in het budget opgenomen. Vanaf volgend jaar willen we dat wel doen en krijgen de trainers die pakken in bruikleen. Om nieuwe trainers een trainingspak te kunnen laten gebruiken en de kosten voor de club zo laag mogelijk te houden, vragen we ouders/trainers die geen training meer geven en nog een lichtgrijs Alliance Jako trainingspak in de kast hebben liggen, om dat trainingspak terug te geven aan de club.

Heb je nog een pak liggen, laat dat aan Rick weten. Rick zorgt er dan voor dat deze pakken weer uitgereikt worden aan nieuwe trainers. Rick is te bereiken via materiaalbeheerder@alliance22.nl.

 

Trainingspakken alliance 22 IMG 8400