VACATURE: Alliance zoekt bestuurslid vrijwilligerszaken

Zonder vrijwilligers kan de bal niet rollen. Zowel op en rond het veld, als achter de schermen spelen vrijwilligers een cruciale rol in de vereniging. Dat is nooit anders geweest. Tegelijk merken we dat tijden veranderen. Het is steeds lastiger om leden en ouders te mobiliseren om alle klussen geklaard te krijgen.

Het is tijd om met frisse blik aan de slag te gaan met ons vrijwilligersbeleid en de manier waarop we het vrijwilligerswerk organiseren. Vrijwilligersbeleid raakt aan alle aspecten van de vereniging, en juist daardoor is het in de huidige opzet van de vereniging te versnipperd georganiseerd.

Het bestuur is dan ook tot de conclusie gekomen dat we een extra bestuurslid willen benoemen die specifiek verantwoordelijk is voor de coördinatie en organisatie van vrijwilligerszaken. Deze persoon gaat verschillende elementen van vrijwilligersbeleid verbinden, met anderen uit de club aan een nieuwe aanpak werken en is herkenbaar als aanspreekpunt. Het profiel wordt komende weken verder uitgewerkt. Formele benoeming zal komende ALV plaatsvinden.

Heb je nu al interesse?
Neem dan contact op met Frank van de Peppel of Robert Graat

 

thumb up alliance logo