Corona update vanaf 28 november

Corona update van het bestuur

 

Beste leden, ouders van leden en overig betrokkenen,


Op 28 november worden de nieuwe Coronaregels van kracht. Daardoor gaat de club voor de komende drie weken elke dag om 17:00 uur dicht. Daarnaast geldt aanvullend nog een reeks maatregelen voor met name de kantine: 1,5 meter afstand is weer verplicht en iedereen moet een mondkapje dragen bij het verplaatsen. Deze regels komen bovenop de reeds bestaande regels.

 

Dit betekent voor Alliance’22:


- Er is een beperkt aanbod van trainingen: zie trainingsschema (deze geldt van 29/11 t/m 5/12).
- Na 17:00 uur moet het complex leeg zijn.
- De thuiswedstrijden van 4/5 december gaan door. Deze zijn allemaal voor 17:00 uur klaar.
- Kantinedienst en wedstrijdsecretariaat diensten lopen gewoon door. De middagdiensten zijn dan om 17:00/17:30 klaar.
- De ALV van 9 december wordt online gehouden. Na aanmelding bij het secretariaat krijgt je een link voor de zoom meeting.

 

In de loop van de komende week neemt het bestuur in overleg met de coördinatoren een besluit over de trainingen in de weken na aankomende week. Daarbij wachten we eerst af wat de Tweede Kamer en de knvb besluiten t.a.v. de nieuwe Coronaregels en de competitie. Op basis daarvan komt er mogelijk een alternatief trainingsschema en als de competitie eruit gaat een alternatief schema voor het weekend.

 

We hopen op jullie begrip. We zetten ons ervoor in om jeugdleden en seniorenleden zoveel mogelijk te laten blijven voetballen.