De Goalgetter 2020-2021 is gepubliceerd

‘Het was op het eerste gezicht een verrassende mededeling van het bestuur van sv Alliance ’22 om van het hoofdtrainerschap een duobaan te maken. Willem de Vreeze en Tim Koppen, twee hoofdtrainers? Hoe gaat dat in de praktijk uitpakken?
Wie neemt de beslissingen? Wie is de eindverantwoordelijke? Wie doet wat?’


Het antwoord op deze vragen is te lezen in het artikel ‘Technische staf’ in de gloednieuwe Goalgetter. Dit stuk en vele andere artikelen maakt dat we dit jaar een dikke editie hebben. Naast een terugblik op vorig coronaseizoen, de verhalen over de voorzitterswisseling, nieuwe velden en beide selecties, dit jaar extra veel aandacht voor onze partners en sponsoren. Hun betrokkenheid is cruciaal in deze tijden en wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Er is dit jaar een groter aantal nummers gedrukt, om elk lid de gelegenheid te geven deze Goalgetter op papier te ontvangen. Tijdens de informatieavond voor nieuwe Mini’s zijn de eerste exemplaren uitgereikt en bij thuiswedstrijden kunnen de teamleiders een setje voor hun team bij het wedstrijdsecretariaat ophalen.

Veel dank tot slot voor het werk dat verzet is door alle schrijvers en onze vaste vormgever, Bas van Os. En chapeau voor Ton de Bok, die zowel de eindvormgeving als eindredactie heeft verzorgd. ‘Zonder vrijwilligers geen club’ is hier wel zeer van toepassing. Hulde!

Klik hier om de Goalgetter te openen. Veel leesplezier!


Namens het bestuur,

Ingeborg Steenman

 


Goalgetter 2019 2020