Inlog Wedstrijdzaken app en gebruik mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF)

Zaterdag a.s. start het nieuwe seizoen met de eerste officiële wedstrijden. En dat betekent dat alle wedstrijdformulieren ‘mobiel’ ingevuld gaan worden op het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF) in de KNVB Wedstrijdzaken app en we afscheid nemen van de plastic spelerspassen.
Dit is een verandering van werkwijze voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat, de leiders en spelers/aanvoerders van de teams en uiteraard ook de scheidsrechters.

De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het mailadres dat vastligt in de ledenadministratie.
We krijgen al veel reacties van leiders, trainers en spelers dat ze niet kunnen inloggen in de Wedstrijdzaken app omdat ze met een verkeerd mailadres of helemaal niet geregistreerd staan in sportlink. Omdat niet elke teamleider KNVB-lid is en om die reden niet geregistreerd staat, is daarvoor een oplossing bedacht. Voor elk team vanaf de JO12/MO12 t/m de Senioren wordt een nieuw KNVB-lid opgevoerd met het mailadres (voorbeeld) teamleiderjo19-1 @ alliance22.nl. Dit mailadres linkt door naar de betreffende teamleider van het team.

Om alles voor zaterdag goed in te richten hebben we jouw medewerking hard nodig!

Teamleiders

  • Doorgeven van jouw doorstuur-mailadres.
    Graag per ommegaande mailen naar ledenadminstratie@alliance22.nl

  • Doorgeven van de juiste adres, telefoon, email- en bankgegevens van de spelers uit jouw team.
    Je hebt per mail een Excel bestand ontvangen met daarin de gegevens zoals die van elke speler nu bij Alliance en de KNVB bekend zijn. Graag zoals gevraagd dit bij de (ouders van) spelers controleren en de onjuiste gegevens rood gemarkeerd corrigeren. Als het compleet is dit bestand uiterlijk vandaag of morgen mailen naar ledenadminstratie@alliance22.nl

Spelers
Per direct reageren op het verzoek van de teamleider om jouw gegevens te checken en indien nodig wijzigingen door te geven.
Pas na verwerking in sportlink kun je met het doorgegeven emailadres inloggen in de Wedstrijdzaken app.

Voor O8 t/m O11 is er nu nog geen verandering, want het mDWF wordt nog niet gebruikt. Echter de verwachting is dat in de nabije toekomst ook voor die groepen de functionaliteit aan de app zal worden toegevoegd. Dus ook die gegevens moeten up-to-date zijn. Daarom geldt hetzelfde verzoek ook voor deze teams.

De wedstrijden gaan altijd door
Op het wedstrijdsecretariaat bij Alliance zijn voorzieningen zijn getroffen om het mDWF in te kunnen vullen, zodat er altijd gevoetbald kan worden.

mdwf