UNIEKE WEDSTRIJD TUSSEN VROUWENTEAM VAN LIBERO MAGAZINE EN WITTE LEEUWINNEN

Haarlem, 25 februari 2014

OP WOENSDAG 19 MAART IN HET TATA STEEL STADION

UNIEKE WEDSTRIJD TUSSEN VROUWENTEAM

VAN LIBERO MAGAZINE EN WITTE LEEUWINNEN

Het moet het vrouwenvoetbal in de regio Kennemerland een flinke impuls geven. En het is een hoogtepunt in het tweejarige bestaan van Libero Magazine: de wedstrijd tussen 'De Witte Leeuwinnen' en Team Libero, op woensdag 19 maart 2014 in het Tata Steel Stadion in IJmuiden.

'De Witte Leeuwinnen' is de bijnaam van de Telstar Vrouwen, die uitkomen in de BeNe League. Team Libero bestaat uit talentvolle amateurvoetbalsters uit de regio die de afgelopen jaren door Libero Magazine zijn geselecteerd. De gelegenheidsformatie wordt gecoacht door Daphne Koster, speelster van Ajax, en Aart Korenhof, bondscoach van de Oranje Vrouwen onder 19.

Libero Magazine wordt gratis verspreid via kantines van voetbalverenigingen in Kennemerland en besteedt aandacht aan alle aspecten van het amateurvoetbal. In ieder nummer is ook een pagina over vrouwenvoetbal te vinden. Onder het motto 'De Weg Naar De Witte Leeuwinnen' werden op deze pagina de afgelopen jaren de volgende speelsters geselecteerd voor Team Libero:

Rianna de Jong (Geel Wit), Rowan Wijdoogen (DSOV), Shelley Smit (DSS zaterdag), Brenda van Buuringen (United-Davo), Birgit Kuijk (Stormvogels), Kristel Tichelaar (Spaarnwoude), Rona Mosterd (voorheen Olympia Haarlem, inmiddels Reiger Boys), Tiffany van Ommeren (VVH/Velserbroek), Leonie van Wieren (Alliance '22), Cecilia Nijman (VSV), Samantha Noordermeer (Hoofddorp) en José Langkemper (RKVV Velsen).