JO13-3 weer zevenklapper

Voor de JO13-3 stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen DEM in Beverwijk op het programma. Jawel 8.30 uur was de aanvangsttijd stip. Er stond deze vroege ochtend een strakke/koude wind over het veld.

Helaas hadden we 1 zieke, dus opnieuw veel wissels. Petje af voor het team dat je er niemand over hoort, de meeste als wissel zijnde moedigen ze het team aan. Enfin, na vorige week een perfect game te hebben gespeeld, dat zeggen wij niet gauw, dat weten de boys ook, DEM dat laatste staat daar moest eigenlijk simpel gewonnen worden maar zeker de eerste helft verliep het stroef. Na de vlotte 0-1`door Olivier, duur de het tot de 28ste minuut voordat het 0-2 werd, Fitz scoorde van randje strafschopstip. Daarvoor was DEM niet gevaarlijk maar wel dreigend ook omdat wij moeilijk de bal in de ploeg konden houden. De ruststand was ook   0-2. DEM had een keeper die niet balvast was en dus in de rust erop gehamerd dat er vaker van afstand geschoten moest worden. De 2e helft ging beter, er waren goede combinaties/aanvallen en dat resulteerde in de waarschijnlijke veilige haven 0-3, Tidiane was de doelpuntenmaker. daarna ging het makkelijker via Gijs werd het 0-4, Mels scoorde  0-5 en Olivier 0-6 en 0-7 (3 doelpunten deze wedstrijd), zoals je veel commentatoren op de televisie hoort over een hattrick (een hattrick is 3 doelpunten achter elkaar in 1 helft). Helaas werd het nog 1-7, er was nog 5 minuten te spelen, de kans was er nog wel maar bij die 1-7 bleef het.

Al met al we konden weer tevreden huiswaarts keren.

Volgende week is het in principe een vrij weekend, maar voor de JO13-3 staat er een oefenwedstrijd gepland en en tegen Purmerend.