Seizoensafsluiting op 17 juni met BBQ

Save the Date - Dit wil je niet missen. Zaterdag 17 Juni 2023 sluiten we een mooi seizoen in stijl af met een gezellig voetbalmiddag, een BBQ en aansluitend een (buiten)feestje, voor alle leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren. Noteer de datum én laat via de QR code weten dat je er bent!

De middag begint om 13.00 uur met veel voetbalactiviteiten en - spellen (incl opblaas stormbaan) voor de jeugd (O11 - O17 van 13.00 tot 15.00 / O8 - O11 van 15.00 - 17.00). De senioren en O19 en O20 spelers strijden in een gemixt 7x7 toernooi om de Goagetter Cup (14.00 - 17.00 uur). 


Bedankje vrijwilligers
Vanaf 17.00 uur volgt de prijsuitreikingen van de middag en worden de kampioensteams van dit seizoen gehuldigd. Daarnaast bedanken we alle vrijwilligers en sponsoren, die ook dit seizoen weer hebben gezorgd dat er met veel plezier gevoetbald kon worden. Daarna kan iedereen genieten van drankje van de buitenbad en de BBQ, die mede door Hof van Heemstede en Hanos is mogelijk gemaakt. Een DJ zorgt voor de muziek. De feestavond eindigt om 22.00 uur.

Om een idee te hebben hoeveel er voor BBQ moet worden ingekocht, vragen we je om je vóór 14 juni via de QR code of via de onderstaande link aan te melden. We vragen een bijdrage van € 6,50 per persoon (zowel volwassenen als kinderen). Vrijwilligers en sponsoren worden door de club getrakteerd en hoeven niet te betalen, maar moeten zich wel even aanmelden zodat we weten hoeveel we moeten inkopen.
 
 
Meld je hier aan voor de BBQ op de seizoensafsluiting

We hopen jullie op 17 juni allemaal te begroeten om het seizoen met z’n allen feestelijk af te sluiten.
 
Seizoensafsluiting op 17 juni met BBQ